Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Paneria, výroba, prodej: - bagety - chlebíčky - sladké pečivo Prodejny: Kaprova 3 U plynárny 1432 tel.: 702 127 696 Mukařovského 7 tel.: 702 127 703

Internetový prodej prodej produktů Hlívy ústřičné. Sušená Hlíva, Drcená Hlíva, Hlíva - tobolky - podpora imunity.

E-shop: - italské potraviny - těstoviny, rýže - omáčky, pesta - oleje - uzeniny - sýry - víno - sladkosti - koření

chov: - ovce - masné plemeno ovcí SUFFOLK. Pěstování: - ovocný sad s krajovými odrůdami jabloní, hrušek, trnek, oskoruší. Prodej: - kozí sýry - vlašské ořechy v BIO kvalitě - jablka v BIO kvalitě.

Pálenice. Prodej ovoce na kvas. Příprava kvasu. Zpracování, výroba: - ovocné destiláty, pálenky. Rozvoz kvasu i zákazníků do pálenice i z pálenice.

Výroba, prodej, e-shop: - sušené maso - sušené hovězí maso - sušené krůtí maso.

Velkoobchod, e-shop čerstvých ryb - ryby čerstvé i mražené - korýši, měkkýši - mořské řasy čerstvé - dezerty - vejce.

E-shop - koncentrovaný extrakt z léčivé houby Sibiřské čagy - čaje, potravinové doplňky, kapsle.

Motorest, pohostinství: - restaurace, hostinec - závodní stravování - rozvoz do firem a domácností - možnost pořádání soukromých oslav

Služby - nakládání s odpady - včelařství - prodej včelích prouktů, med, medovina a.j. - zemědělské služby - zimí údržba komunikací.

Prodejna KAPA: -76001 Zlín, Rašínova 522 tel.:577211234, 577221234 po-pá 8-18, so 9-12. Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz dle přání zákazníka: -kancelářské potřeby, školní potřeby, papírnictví. Sklad Wastex-Napa Třída T.Bati 481 tel.577221235, 602554249 papírnictví Sklad WASTEX Prešov - ovoce, zelenina. Sklad ...

Specializovaný obchod čajem Dilmah, dárky, čajový porcelán a potřeby, dárkové kazety .

Projektová činnost ve výstavbě -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Cukrářská výroba: - dorty - zákusky - cukroví Cukrárna Josefa Sousedíka 1730 Vsetín

Výroba a prodej: -profesionální pomůcky pro cukráře, pekaře či kuchaře.

Výroba: - kynuté knedlíky - bramborové knedlíky - studená kuchyně (saláty, ruská vejce, aspikové výrobky, chlebíčky).obložené mísy, aspikové dorty, nakládané sýry, lahůdkové utopence, obložené bagety, jednohubky a mnoho jiných pochutin pro Vás.

Prodej, e-shop: - orientální potraviny - čaj, káva - hotové jídlo - koření - mléčené výrobky

Výroba, distribuce: - kuřecí maso - mražené, chlazené polotovary.

Prodej: - potravinové doplňky FINCLUB - produkty firmy DXN - zdravá káva - výrobky z houby REIZHI

Výroba, prodej: - maso a masné speciality se specializací na fermentované masné výrobky s obsahem probiotik a prebiotik.

Biofarma s chovem krav plemene Jersey a východofríských ovcí, a mlékárnou zabývající se zpracováním vlastní produkce.

Prodej, dodávka: - zdravá výživa - Pí-voda - regenerovaná, harmonizovaná a energetizovaná pitná voda - potraviny bez lepku - nesířené sušené plody - dia produkty - Bylinné Ajurvédské čaje a čajové koncentráty Dědka kořenáře - přírodní potravinové doplňky - okenní Mandaly - svíčky - svícny z přírodního kamene, solné lampy - kamínky a ...