Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Kavárna: - bistro, - zdravá výživa, - delikatesy, - sýrárna - prodej sýrů, - prodej zrnkové kávy, - pralinky (belgické), - víno.

Stavební práce - bytová výstavba na klíč - rekonstrukce budov - rekonstrukce koupelen - zateplování - nízkoenergetické domy. Vinotéka - prodej vín.

Statek zabývající se chovem krav plemene Jersey. Prodej - čerstvé mléko - domácí tvaroh, jogurty, sýry a vajce z vlastní farmy.

Velkoobchod, maloobchod: - víno - alkoholické nápoje Prodejny: Baltská 38 tel.: 602 169 730 Kubelíkova 250 tel.: 602 169 731

Výroba: - tekuté cukry - sirupy - tekutá krmiva pro včely

Cukrářská výroba - medowik - dezerty.

Služby: - restaurace a ubytování - pohádková cukrárna - vinotéka

Hotel a pivovar: - ubytování - restaurace - wellnes - aktivní dovolena

Velkoobchod ovoce a zelenina - čerstvé ovoce a zelenina - houby, bylinky, exotické ovoce, lesní plody - loupaná a čištěná zelenina a ovoce.

Prodej čerstvého vepřového a hovězího masa, kuřecího, krůtího. Masa mražená, telecí, zvěřina a uzeniny. Zásobujeme prodejny, restaurace, školy. Rozvoz chladírenskými vozy.

Maloobchod, prodej: - dárkové koše - dárkové kazety - bonboniéry - káva, čaj - salámové kytice.

Internetový obchod nanomedea.cz se zabývá prodejem nano impregnací a ochran na nejrůznější povrchy a materiály, outdoorovou imregnací, profesionálními výrobky pro nano ochranu povrchů a Nano Pěna. Dále pak léčivé čaje českých léčitelů, čaje z pralesa, domácí solné jeskyně, antibakteriální prádlo s nano stříbrem, kinesio tape a mnoho dalšího.

Výroba - polotovary pro zdravou výživu, KLASO z pšenice, paštiky z luštěnin a obilovin, SONE obilná majonéza, KLASIK obilný krém. Nakladatelství - receptáře pro bezmasou stravu, normy pro bezmasou stravu. Kurzy - zdravá výživa pro laiky, školení pro kuchaře v oblasti vegetariánské stravy.

Prodej, e-shop: - koření - kořenící směsi