Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Výroba, rozvoz: - hotová jídla - vegetariánská jídla - obědy. Služby: - catering.

Výroba, prodej: -cukrářské výrobky -dorty -zákusky -káva, zmrzlina. Cukrárna.

Prenájom hnuteľných vecí Prípravné práce pre stavbu Mechanické úpravy na zákazku Sprostredkovateľská činnosť Demolácia, zemné a výkopové práce Prenájom strojov, prístrojov a zariadení Maloobchodná činnosť v rozsahu voľnej živnosti Veľkoobchodná činnosť v rozsahu voľnej živnosti Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než ...

Vinný bar. .soukromé, firemní akce .Kapacita 38 míst. Prodej: - sudová, lahvová vína - pochutiny k vínu. Wine express tel.: 603999192: - rozvoz sudového vína po-čt 16-24, pá-so 16-02 - nad 4l vína je rozvoz zdarma.

Pekárna. Výroba, prodej: -pekařské výrobky -pečivo.

U Klárky - prodej: - přírodní kosmetika - produkty zdravé výživy, zelené potraviny - čaje, tinktury, káva - knihy, vykládací karty, CD, - aromaterapie, drahé kameny, šperky s kamenů - dárkové zboží, svíčky, feng šuej, vykuřovadla, kyvadlo.

Velkoobchod. Prodej i pro maloodběratele: -alkoholické nápoje -cigarety -dýmky a příslušenství -káva -cukrovinky -vybrané potraviny -dárková služba, dárkové balíčky -noviny, časopisy -gastro sortiment.

Jsme první pražírna kávy ve Zlíně, specializujeme se na kvalitní a čerstvou kávu. Kávu prodáváme jak v našem kamenném obchodě v centru Zlína, tak přes náš internetový obchod. Kávu pražíme pravidelně po malých dávkách, abychom vždy zaručili čerstvou kávu té nejlepší kvality. Pořádáme také ukázky pražení kávy pro veřejnost, kde se o kávě dozvíte ...

Dovoz, prodej, e-shop - italské těstoviny, omáčky - noky - bio produkty - luštěniny - mouka.

Velkoobchod, rozvoz: - gastro sortiment - potraviny pro gastronomické provozy.

E-shop: - dekorativní kosmetika - kosmetika - potravinové doplňky

Kromě internetového obchodu provozujeme především velkoobchod. Nabízíme tradiční domácí italské speciality od malých rodinných výrobců, u kterých jsou dodržovány klasické výrobní postupy.

Výroba kosmetiky a výživových doplňků - parfémy - parfémové esence.

Minipivovar a restaurace parník: - restaurace s pivnicí - denní menu.

Velkoobchod - přírodní kosmetika ručně vyráběná - porcelán dárkové balení - sypané čaje - plantážní káva - dárkové zboží - porcelán (dárkové balení) - sypané čaje.

Prodej výživových doplňků. Výhradní zastoupení pro značky OSMO a PROBAR