Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Cukrářství, výroba, prodej: - dorty - zákusky.

Dovoz, zpracování: - kakaové produkty z Ekvádoru - kakao, kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek, kakaové slupky, čokoláda.

Prodej sklo na víno, someliérské sady, prodej sudová, šumivá a portská vína, pochoutky k vínu. Prodej - dárkové předměty.

Potravinářství se zaměřením na bezmasé produkty. Vytváříme vegetariánské burgery, koktejlové párky, sekanou, nuggety a řízky. Všechny pokrmy plníme kombinací soji a obilných produktů.

Výroba a prodej sýrových specialit.

Distribuce: - čokoláda belgická, švýcarská.

Výroba: - papírové ubrousky - alobaly - menu boxy. Velkoobchod: - nealkoholické nápoje.

E-shop specializující se na produkty pro detoxikaci organismu a zdravý životní styl. Nabízíme Neera detox, zelené potraviny, oleje, sůl a další.

Sídlo firmy-Havlíčkův Brod. Výroba, sušárna. -škrob.

E-shop: - přírodní doplňky stravy - biopotraviny - zdravá výživa - přirodní kosmetika - ekodrogerie - zdravotní pomůcky

Dovoz: - suroviny na sushi - koření pro japonskou, indickou kuchyni.

Občerstvení, prodej, rozvoz: - Bubble tea - mražený jogurt - ovocný fresh

Cukrárna: -výroba a prodej cukroví, dortů, zákusků, vánočního a dalšího svátečního cukroví, vdolečků ale i chlebíčků. Nabízíme velký výběr. Vyrábíme všechny sladkosti i pro diabetiky.

Lahůdky. Výroba chlebíčků. Domácí buchty a moučníky Chlebíčky Minichlebíčky Obložené mísy Bagety Domácí buchty a moučníky Obložené pečivo Saláty Pomazánky Teplé nápoje Záviny Dovážené sladkosti Další lahůdky Otevírací doba Po-Pá: 6:30 - 18:30 So: 8:00 - 11:00 Ne: ZAVŘENO

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - lahůdky: - šunky, sýry, belgické paštiky, olivy - víno - hořčice z Vídně od výrobce Albatros.

Cukrářství. Výroba, prodej - dorty - zákusky, dezerty - koláče.

Pekárna.Pekařství. Výroba: -pečivo - chléb, chleba.

Potraviny Kučerová - Bala - prodej potravin, drogerie, denní tisk a dárkové zboží.

Dovoz a distribuce prostředků tradiční peruánské medicíny od roku 1995.