Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Služby: - fitness poradenství. Internetový obchod, e- shop: - doplňky výživy.

Dodávka, servis: - koření, aditiva a přidavné látky pro masný průmysl - potravinářské stroje pro masný průmysl.

Import, prodej, e-shop alkoholických nápojů.

Výroba, distribuce, e-shop: - bylinný doplněk stravy pro osoby trpící poruchami trávicího ústrojí.

U Modrého slona. Maloobchod, e-shop: - asijské potraviny - čaje.

E-shop - fitness zařízení - posilovací stroje - rotopedy - činky - sportovní potřeby - sportovní výživa.

Zdravá výživa Bioslunečnice. Prodej -bio bedýnky a biozelenina -široká nabídka produktů místních farmářů -sortiment zdravé výživy.

Výhradní distributor Generation UCAN pro Českou republiku. Distribuce: - sportovní výživa Generation UCAN.

Síť prodejen. Bistro, kavárna, cukrárna - hotová jídla - saláty - sendviče - burgery - pečivo - ovoce a zelenina - sýry a mléčné výrobky.

Výroba, prodej, rozvoz: -těstoviny Služby: -bistro -rychlé občerstvení

Prodej, internetový obchod, e-shop: -alkoholické nápoje -rozvoz po Praze

Výkup a prodej palet Prodej, eshop: - brikety - pelety - palivové dřevo - papír - duté obaly Výroba: - destilovaná voda.

V současné době se společnost zabývá výrobou a prodejem žitných mouk všech druhů, dále výrobou ječných diastatických mouk a také přírodních barviv a aromat na bázi karamelových a pražených sladů.