Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Výroba a prodej minizákusků, dortů, zakázkových dortů, svatebních dortů, pralinek, chlebíčků, kanapek, cukrovinek, zmrzliny, dále prodej lahodné kávy, alko, nealko.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -129 pokojů: -dvoulůžkové, třílůžkové, apartmány, sprcha, WC**, TV**, satelit. Vybavení objektu: -restaurace 186 míst -bar 40 míst -kongresový sál 180-230 míst -hudební salónek 30 míst -salónek Meeting 20 míst -salónek Panorama 16 míst. Služby: -lázeňské ...

E-shop: - potravinové doplňky - čistící prostředky - přírodní kosmetika

Nápojová služba, dodávka: - barelová voda - minerální voda PET - výdejníky - nápojové automaty - kávovary

Internetový prodej, e-shop: -tabák -alkohol -doutníky

Import, velkoobchod, balení: -ořechy, mandle, arašídy. -sušené ovoce, rozinky, fíky. -tykvová jádra.

Internetový prodej, e-shop: -doplňky stravy -proteiny -sacharidy -iontové nápoje -kloubní výživa

Výroba, prodej: -koření -kořenících směsí

Import, výroba, prodej, e-shop výrobků z exotického ovoce açaí, pěstovaného v bio kvalitě.

Dovoz a distribuce surovin pro pekaře, cukráře a gastronomii: - cukrářské výrobky - cukrovinky - čokoládové dekorace - margaríny a tuky - separační přípravky, stříkací zařízení - odlučovací přípravky na plechy a formy - oleje do řezaček a děliček - stříkání olejů - KEG systém - stříkání lesku a vajec - stříkání želé.

E-shop - čokoláda - čokoládové spediality a dekorace - kakao - cukrovinky.