Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchod: - zdravá výživa - potravinové doplňky

Zabýváme se: - zakázkovou výrobou potravinových doplňků. Služby: - vývoj Produktů - granulace za vlhka - tabletování - blistrování - balení do dóz - mletí - fluidní sušení - kapslování - balení do sáčků - etiketování - suchá granulace - homogenizace - sypké přípravky - balení do obalů aj.

Masokombinát. Prodej, výroba: -maso -masné výrobky -uzenářské speciality -salámy. Porážka: -hovězí -vepřová Prodejny: -Jičín, Valdštejnovo náměstí, tel: 493531340 -Jičín, Žižkovo náměstí, tel: 493534871 -Libáň, tel.: 493598685.

Městská jatka. Porážka zvířat. Prodej: -maso, uzeniny Zásobování: -velkoobchody-rozvoz chladícími vozy až k zákazníkovi -stálým a solventním zákazníkům poskytujeme množstevní slevy.

Prodejna - dárková síň Prodej, e-shop: - dárkové balíčky, dárkové koše pro firmy, společnosti i jednotlivé zákázníky. Rozvoz dárkových košů přímo k zákazníkovi.

Internetový obchod, e-shop: - biopotraviny - biokosmetika

E-shop, maloobchod, velkoobchod: - bonboniéry a cukrovinky.

Vinotéka. Vína od malovinařů a rodinných firem a to především z Moravy. V příjemném nekuřáckém prostředí vinotéky je možné posedět nad sklenkou sudového či lahvového vína

E-shop - čaje - bylinné extrakty - doplňky stravy - balzámy, masti - mýdla - masážní oleje.

Poliklinika Střekov. Přeprava pro nemocné. Prádelna, mandl a žehlírna. Bylinkářství.

Prodej, pronájem: - kávovary Prodej: - káva

Internetový prodej, e-shop: -semena konopí -potravinové doplňky z hub

Dárky od Zdeňky. Maloobchod, prodej: - cukrovinky - dárkové koše - bonboniéry - sklo, porcelán - vína, likéry - káva, čaj

Velkoobchod, distribuce, logistika, úprava, balení: - maso vepřové, hovězí - výsekové, bourané, droby - drůbež mražená, chlazená - uzeniny - mražené výrobky - ryby a rybí výrobky - bramborové speciality, zelenina a ovoce - nanuky a mražené smetanové krémy - hotová jídla a polotovary - speciality pro ...

Provádíme komplexní analýzu tělesné skladby. Náš přístroj zjistí množství celkových a vnitřních tuků v těle, kolik je v těle vody, množství svalové hmoty, dále zjistí, jestli jsou v pořádku kosti, jakou má člověk fyzickou kondici, vypočte jak je rychlý metabolizmus tzn. kolik kalorií se může sníst, aniž by se přibralo, a dokonce vypočte ...

Maloobchod: - tradiční čínská medicína - zdravá výživa - bylinné čaje - Ajurvéda - kosmetika

Prodej: - balená pramenitá voda - barely s vodou do nápojových automatů. Provozování: - nápojové automaty, automaty na vodu, aquamaty.

Výroba, prodej, rozvoz (zdarma): - polévky - polední menu - zeleninové saláty - grilované kuře. Zaměřujeme se na vaření poctivých jídel z kvalitních moravských surovin.