Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Maloobchod, prodej, e-shop: - bylinné přípravky - čaje - vonné oleje - tinktury

Společnost se zabývá dovozem a zpracováním koření. Provozuje e-shopu s kořením pod značkou Solomon - koření králů. Dodáváme do domácností i restaurací a hotelů. Nabízíme i dárkové kazety s kořením.

-Výroba chemických látek, vláken a přípravků a kosmetických prostředků -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Výroba, distribuce - bramborové lupínky - smažené brambůrky.

Školení, kurzy, semináře: - komunikace - Reiki E-shop: - potravinové doplňky - kosmetika

Dodávka: - palmový olej - palmojádrový olej

Naše služby: - cukrářská výroba tradičních českých zákusků a dortů z pravé živočišné šlehačky - velko i maloprodej - rozvoz pro cukrárny - rauty, restaurace a hotely. Dorty atypické, svatební, vánoční, minizákusky, cukroví, těsta. Výroba italské zmrzliny(50 druhů).

Výroba, dodávky: - hotová jídla - catering - svatební hostiny - rodinné oslavy - závodní stravování.

Cukrárna, výroba, prodej: - dorty - zákusky Pobočka Proboštov: tel.: 774 714 460

Výroba lahůdek a občerstvení, chlebíčků, obložených mís, jednohubek. Řetězec prodejen rychlého občerstvení v Prostějově a Olomouci s nabídkou teplé kuchyně. Možnost objednávek chlebíčků, obložených mís a jiného také v eshopu na adrese www.desi.cz

Výroba: - brambůrky - bramborové lupínky

Výroba, prodej - lahůdky - saláty - chlebíčky - obložené mísy.

Výroba: -medové, narozeninové, svatební dorty

Babiččin Staročeský Štrůdlík. Pekárna, výroba: - štrůdly

Distribuce, maloobchod, prodej: -konopná kosmetika Trompetol, Cannabios -konopné potraviny.

Velkoobchod: - ovoce a zelenina - mražené zboží - mléčné výrobky - alkoholické a nealkoholické nápoje - tabákové výrobky

Hostinec, hospoda: -letní zahrádka -v letní sezónu grilování. Točená zmrzlina - po-ne 12-19 dle počasí - info na webu. Víceúčelové hřiště v Dobroticích: -turnaje v tenise, fotbálku. Ceny pronájmu: -tenis - 150, - Kč/hod. - s osvětlením 200, - Kč -fotbal - 30, - Kč os/max. 2hod. - s osvětlením 40, - Kč.

Nabízíme zakázkovou výrobou dortů a jiných sladkostí. Máme širokou nabídku dortů - 3D, slavnostní, svatební, dětské a firemní, muffinů - cupcakes, dezertů, koláčů, dortových lízátek. Široký sortiment cukrářských výrobků.

Výroba: - lahůdky - studená kuchyně - hotová jídla - pečivo

E-shop, prodej - bylinné čaje - doplňky stravy - kosmetika - koření.

Pekárna, cukrárna, výroba: - jemné pečivo - dorty - zákusky - pralinky