Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Velkoobchodní prodej mražených potravin pro restaurace.

Prodej - suroviny pro pekaře a cukráře

Pekařství, cukrářství -svatební koláčky, dorty, záviny, rolády, cukroví.

Prodej: - ovoce, zelenina - jabka, hrušky, meruňky - brambory - med, mošt

Služby: - palírna - moštárna - pěstitelské pálení

Velkoobchod: - racionální, bezlepková, diabetická a bezcholesterolová výživa.

Velkoobchod, distribuce: - mléčné výrobky.

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin.

Vyrábíme několik typů vody - pramenité, minerální a okysličené z nejkvalitnějších zdrojů.

Penerini coffee - čerstvá káva, kvalitní čaje, čokolády, automatické a profesionální kávovary, mlýnky, dózy na kávu, šálky a další příslušenství.

Lihovar Karfíkův dvůr. Výroba: - ovocné destiláty Služby: - pěstitelská pálenice - moštárna

Prodej, e-shop: -vitamíny -doplňky stravy

Výroba: -ekologická paliva -ekologické mazivo Lovol EKO Velkoobchod, maloobchod, prodej: -rafinované rostlinné oleje -motorové a průmyslové oleje

Velkoobchod, maloobchod prodej zeleniny.

Export, import nápoje. Sortiment nabízených produktů minerálních vod: -Perrier -Vittel -Contrex Všechny tyto přírodní minerální vody představují vysokou kvalitu a zaručují plnou spokojenost konzumentů. Vlastní distribuční síť zajišťuje distribuci zboží do: -gastronomických a sportovních zařízení -velkoobchodů -maloobchodů ...