Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Distribuce léků a farmak a ošetřující kosmetiky UNIDERMA. Distribuce a prodej multivitamínových produktů: - Bloom - NATURESˇLIFE. - THERATECH

Prodej přípravku JODIS koncentrát - doplněk stravy, pomocí kterého je možné zajistit potřebné množství jódu v organismu - právě v prodeji v našem e-shopu. Diagnostické proužky pro Oftalmologii k vyšetření suchého oka a drobných erozí.

Včelařství: - chov včel Výroba, prodej: - med

Výhradní dovozce exklusivní italské kávy SWEETCOFFEE z oblasti Ravenna - káva pro gastro, kanceláře, domácnosti: - zrnková káva - kapsle PODS - kávovary na kapsle PODS - profi kávovary vč. příslušenství - zápůjčky kávovarů zdarma - italská horká čokoláda - čaje Greenfield - sirupy do kávy - poradenství, školení baristů.

Společnost MASPEX Czech s.r.o. patří na českém trhu mezi nejvýznamnější společnosti zabývající se prodejem nealkoholických nápojů.

Velkoobchoní prodej, rozvoz: - stolní vody - přírodní pramenitá voda. Pronájem, prodej, servis, údržba, čištění: - aquamaty - výdejníky vody, automaty na vodu, stojany ke stáčení dodávané vody - sodobary.

Velkoobchod a distribuce: - moravská vína, - zahraniční vína. Sklady, dodací a odběrová místa: - Praha 3 - Strašnice, K červenému dvoru 24 - Kunovice, Na záhonech 1467

Internetový obchod, e-shop: - sportovní výživa - kosmetika - rehabilitační pomůcky

Internetový, velkoobchodní a maloobchodní prodej s čajem.

Internetový a velkoobchodní prodej produktů zdravé výživy.

Internetový prodej, e-shop, prodej: - pražírna, kvalitní zrnková káva.

Pekárna. Výroba: - chléb - pečivo - jemné pečivo - zákusky

Lékárna. Maloobchod, prodej: - zásobování ordinací -léky, léčiva, vitamíny -zdravá výživa -kojenecká výživa -léčebná kosmetika -ortopedická obuv. Lékárenské poradenství.

Výroba: - houskové knedlíky - bramborové knedlíky - tvarohové knedlíky plněné - bramboráky - palačinky

Výroba: - studená kuchyně - lahůdky - chlebíčky - aspikové výrobky - obložené mísy

Výzkum, vývoj, výroba a vzděláváním v oboru chovu včel a včelích produktů.

Vinařství. Výroba: - víno, vína Služby: - ubytování penzion Aurelius - degustace

Internetový obchod, e-shop: - sportovní výživa