Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej biopotraviny. Poradenství v oblasti zdravé výživy.

Výroba, distribuce, prodej: -porcované čaje BELIN -instantní nápoje.

Sestavení individuálního jídelníčku dle potřeb a zdravotního stavu klienta.Úprava hmotnosti při obezitě i podvýživě.Dieta v nemoci.Pomoc při hubnutí i úpravě životosprávy.Vzdělávací programy pro školy a organizace.Návštěvy doma u pacientů s individuální péčí a proškolení rodinných příslušníků v přípravě léčebné stravy.Zhodnocení dosavadních ...

Velkoobchod, distribuce: -sportovní výživa. Středisko FITNESS CLUB IMPERIAL

Wellness centrum Péče o pleť Nabízí - práce z domova Poradenská činnost v oblasti životního stylu - kurzy hubnutí

Jatky Rudolec. Jatka. Výroba: - uzeniny - hovězí maso

Velkoobchod, maloobchod: -zelenina -ovoce -nealkoholické nápoje -alkoholické nápoje -těstoviny -masné výrobky -vejce -exotické ovoce -exotická zelenina -houby -instantní pokrmy -pekařské výrobky. Import, export zemědělských potravin. Rozvoz potravin po celém Karlovarském kraji.

Společnost Dynamic Trade Company je výhradním zástupcem - spotřební elektronika a domácí spotřebiče značek AEG, Clatronic, ProfiCook a Bomann - dovoz a distribuce potravin a nápojů ze zahraničí - zastřešení bazénů.

Služby: - restaurace - penzion Výroba: - knedlíky tel.: 353 222 141

Elektronický obchod: - kancelářské potřeby. - nealkoholické nápoje - hygienické potřeby

Kozí a ovčí farma - chov zvířat - výroba kozích sýrů.

Velkosklad cibule. Velkoobchod: - prodej obalového materiálu P&M Nepomuk - prodej propan butanu - prodej uhlí. Zemědělská výroba: - prodej: - prasata - obiloviny - hořčice.

Prodej bylin a zdravé výživy. Výroba: -čaje a minerály na odkyselení organismu, bylinné čaje, tinktury z pupenů -gemmoterapie a tinktury z bylin, práškové byliny, potravinové doplňky -poradenství alternativní medicíny, irisdiagnostiky a zdravé výživy.

Fitcentrum: -aerobic -posilovna. Solárium. Masáže. Fitness shop. Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: -oblečení pro kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplňky výživy značky OMEGA -protein-sacharidové nápoje -iontové nápoje -aminokyseliny -Creatin -Pyruvat. Poradenská činnost.

Ubytování -celková kapacita 10 osob -2 a 3lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením Biofarma Chov: -ovce -kozy Mlékárna - kozí sýry, mléko, tvaroh. Prodej: - jehněčí maso - čerstvé bylinky - sirupy - marmelády.

Mobilní prodej: -grilovaná kuřata -rychlé občerstvení -catering -party servis -oslavy všeho druhu, firemní večírky, svatby, narozeniny -COUNTRY GRILL-prodejní vůz s obrovským kuřetem na střeše. Výroba, prodej: -grilovací zařízení -grilovací vozy a stánky -nerezový nábytek -gastro zařízení.

Služby: -ekologická kozí farma Výroba, prodej: -mléčné výrobky

Velkoobchod, maloobchod: -alkoholické nápoje -sekty -RUSSKOE IGRISTOE -ODESSKOE IGRISTOE -KRIMSKOYE IGRISTOE -vodky -RUSSKAYA-ruská -SOVETSKAYA-sovětská -SOVIMPORT VODKA -IWANOFF VODKA -NAPOLEON -FERNET RIVAL.

Prodáváme sportovní výživu a posilovací či tréninkové stroje. Rovněž vedeme nejrůznější doplňky ke cvičení a fitness. Máme širokou nabídku doplňků stravy a přípravků pro budování svalové hmoty: - aminokyseliny - kreatiny - carnitin - proteinové, energy, musli tyčinky - vitamíny, minerály.

Palírna ovoce. Pěstitelské pálení ovoce. Drcení, moštování ovoce. Příjem ovoce. Výroba destilátu. Zpracování ovoce.