Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchod: -papírnictví -kancelářské potřeby -tapety -moravská sudová vína. Paspartování obrazů. Sběrna fotolabu.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Velkoobchod: - potraviny - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - cukrovinky - potravinářské polotovary - tabákové výrobky.

Výroba: -zdravotní přírodní produkty -bylinné čaje -masti -přírodní kosmetika -potravní doplňky -bylinná mýdla -eterické oleje.

Pekařství. Výroba: -pekárenská -pečivo běžné, jemné, celozrnné -chléb -cukrářská.

Konzumní družstvo. Maloobchod, velkoobchod, prodej. Lahůdkářská a cukrářská výroba.

Pekárny a pekařství. Cukrárna, cukrářství.

Zemědělská výroba, živočisná výroba. Chov: - drůbeže - jatečných prasat a selat na výkrm. Produkce: - drůbežího masa - vepřového masa. Závod výkrmu kuřat: - Klatovy-Luby 257 33901 tel.: 376375111 - Nicov u Plánice tel.: 725996688. Závod výkrmu prasat: - Petrovice u Měčína 34012 tel.: 725996687 - Hejná 34101 ...

Pekařství, pekárna. Výroba, pečení: - Rendlovy trvanlivé tyčinky sypané solí, kmínem, mákem nebo sezamem - pouťové koláče - tvarohové, makové, povidlové zdobené mandlemi a rozinkami - ovocné koláčky - s jahodami, borůvkami, rybízem nebo švestkami. Staré rodinné receptury - Šumava originální produkt.

Výroba, prodej: -přípravky pro výrobu běžného pečiva -přípravky pro výrobu jemného pečiva -přípravky pro výrobu korpusů -celozrnné směsi -přípravek pro výrobu chleba bez kvasu -instantní celozrnná mouka MICO v kvalitě BIO -veškeré suroviny pro pekaře a cukráře -knedlíkové směsi.

Rychlé občerstvení- výroba a dovoz chlebíčků, baget a sendvičů.

Výroba, distribuce: -sušené mléčné výrobky -krémy za studena -makové náplě -ořechové náplně -ovocné náplně sušené -ovocné náplně hotové -bramborové směsi -celozrnné směsi -vaječné náhrady

Výroba a prodej ingrediencí do potravinářského průmyslu: stabilizátory, emulgátory, práškové tuky.

Specialista na závodní stravování zaměstnanců velkých obchodních a průmyslových subjektů. Provozovatel veřejných jídelen a restaurací. Výrobu, distribuci a servis zajišťujeme podle požadavků klientů. Mobilní formou realizujeme společenský catering.

Prodej - potravinové doplňky Výroba - potravinové doplňky

Pěstírna hub a velkoobchod s lesními plody. Nabídka: - čerstvé, sušené, mražené a konzervované houby. Čerstvé produkty: - čerstvé žampiony v několika jakostních třídách a balení - hlíva ustřičná - Shii take - nameko - hřibovité houby - liška obecná - borůvky - brusinky.