Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Výroba teplého a studeného občerstvení a lahůdek. Prodejna: Serváce Hellera 443 258 01 Vlašim Tel. 774 719 978

Řeznictví. Prodej masa a uzenin.

Vedení pekařství U Ballatých.

Prodej smíšeného zboží.

Velkoobchod: - nápoje - destiláty - pivo - nealkoholické nápoje

Prodej, e-shop - zvěřina - maso srnčí, z jelena, z muflona, z divočáka a dančí maso - marinády a koření - kuchařky - kuchyňské potřeby

Velkoobchod a prodej lihu a alkoholických nápojů.

Pekárna. Výroba: - pečivo - chléb - zákusky - BIO pečivo

Ranč: -jezdectví Restaurace. Maloobchod, prodej, e-shop: -biomaso

Pekařství, výroba: - pečivo Prodejny: Horšovský týn Domažlická 35 Domažlice náměstí Míru 144

E-shop, velkoobchod: - superfood - doplňky stravy - BIO potraviny - Eko drogerie - konopná kosmetika

Distribuce a prodej produktů Intra a Nutria od kanadské spol. Lifestyles. Zdravá výživa (doplňky stravy) obsahující bylinky a léčivé rostliny (směs). Vitamíny, minerály, antioxidanty. Bez alkoholu a chemických přísad. Zásilkový obchod.

Pivovar. Výroba: - pivo - nealkoholické nápoje - destiláty

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz, distribuce: -potraviny -zpracování masa -výsekové maso (vepřové, hovězí, telecí a droby) -masné výrobky -měkké salámy -trvanlivé výrobky -uzená masa -lahůdky, šunky -paštiky, speciality Steinhauser -výrobky z krůtího masa -droby -uzeniny. Import, dovoz, prodej: ...

Řeznictví. Výroba, prodej, e-shop: - maso - uzeniny

Vývoj, výroba: - doplňky stravy - sladidla

Výroba: - ječného a pšeničného slad Maloobchod, prodej: - nápoje

Maloobchod, prodej: - káva - čaj