Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Řeznictví a uzenářství.

Výroba - syrové i vařené loupané brambory - syrová loupaná cibule, mrkev a zelí - vše vakuově balené Tuzemská doprava - valník plachta 13, 5 x 2, 4 x 2, 2 - izoterm 13, 5 x 2, 5 x 2, 8 Dřevomateriál - dodávka - nákup - odbyt Pila, impregnace dřeva Obchodní činnost dřevo

Pekárna. Výroba: - pečivo - chléb - cukrářské výrobky

Řeznictví a uzenářství Pekařství, cukrářství

Distribuce slaných a sladkých snacků a nápojů.

-obchod s exotickým zbožím, africké umění, asijské dekorace, středomořské potraviny

Dovoz a distribuce lahůdek a nápojů vysoké kvality.

Velkoobchod, e-shop - alkoholické a nealkoholické nápoje - potraviny - tabákové výrobky - klobouky, čepice

Prodej - zelené potraviny - zdravá výživa

Cukrárna a kavárna. Prodej dortů, zákusků a cukrovinek.

Prodej koření, obalovacích a marinádových směsí značky Indasia.

Elanatura se zabývá distribucí přírodních a speciálních doplňků stravy.

Prodej - káva a horká čokoláda TONINO LAMBORGHINI - čaje JUST-T - horká čokoláda Coari Ciok - kávomlýnky Fiorenzato

Maloobchod, prodej: -byliny, bylinné směsi -čaje -potravinové doplňky

Vinotéka Na Splavě V naší nabídce vín si vybere každý. Naleznete u nás i speciální vína, sekty, portské, destiláty a medovinu. Pro Vámi vybraná vína u nás zakoupíte i vhodné dárkové kazety včetně somelierských potřeb.

Výroba mléčných shake nápojů Shmoo.

Provozujeme Bowling - 4 dráhy Biliard 2 x Stolní fotbálek Restaurace s kapacitou až 200 osob Salónek pro 50 osob Taneční parket Pódium

Absinthe Original nabízí Absinth Innocent 35mg thujonu, pravý přírodní absint. V prodeji též absintové doplňky, absintové lžičky, skleničky na absinth, dárkové sety, trička a absintové fontány.

Prodej, e-shop: - Bio potraviny - čaje - doplňky stravy - kosmetika - drogerie - drahé kameny

Nabídka služeb v oblasti dodávek potravin, velkoobchod - potraviny, nápoje a doplňkový sortiment pro gastronomické provozy