Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Dodávky mléka a ovoce do škol a školek.

Kompletní stavební činnost - hrubé stavby - základové desky - zámková dlažba - oplocení z KB Bloku a pod., pojezdové brány s povrchovou úpravou ZN. Rodinné včelařství Najman - Hostivice - prodej medu - včel - nástaveb pro kočování - poradenská činnost.

Maloobchod, prodej, e-shop: -káva -kávovary -kávomlýnky Pronájem, půjčovna: -kávovary

Cukrárna. Prodej: - zákusky - zmrzlina. Zakázková výroba - dorty - chlebíčky - obložené mísy.

Dorty kvalitně, to je malá rodinná firma specializující se na cukrářské výrobky a především na:svatební dorty, firemní dorty, dorty na narozeniny, zakázkové dorty. Dorty oslní vzhledem i chutí a překvapí nízkou cenou dortů.

Zabýváme se nákupem, prodejem a vlastní výrobou. Sortiment - konzumní brambory, loupané brambory, loupaná zelenina, ovoce, zelenina, vejce, sterilovaná zelenina a kompoty. U loupaných výrobků se jedná převážně o vakuové balení s delší dobou trvanlivosti.

Služby: -vaření a rozvoz hotových jídel

Maloobchod, prodej: -lahůdky -maso -uzeniny

Velkoobchod: - rýže - maniokový škrob

Středověká krčma, restaurace, pohostinství: - otevřeno ÚT-SO 11:00-23:00 hodin NE-PO 11:00-22:00 hodin Přijeďte se nažrat do středověku Středověké stolovací návyky. Zvládnete-li jíst bez nožů a vidliček, chuť už vám rozhodně nic nezkazí. Speciality: - „Čertovo krůtí masíčko“, delikatesu nazvanou - „Pašík Vašík“ ...

ZÁMECKÝ PIVOVAR DĚTENICE: Výroba piva podle prastarého receptu: -Dětenické černé a světlé pivo. Středověká krčma, restaurace, pohostinství: -otevřeno denně od 11:00-23:00hod., pá + so do 24.00 -KAŽDÝ DEN KROMĚ NĚDĚLE A PONDĚLÍ od 19.00 - 22.00 hod. -posilníte se středověkými specialitami připravenými na otevřeném ohni, které ...

Prodej ruských potravin, delikates a nápojů.

Výroba marmelád, džemů a sirupů z ovoce a bylin.

Prodej a dovoz kvalitního německého vína.

Jídelna s týdenním závodním stravováním s výdejem od 11.00 hod, odpoledním prodejem hotových jídel. Nabízíme polotovary a jídla studené kuchyně. Vaříme a dovážíme jídlo externím odběratelům. Poctivá česká strava.

Pěstování, výroba, prodej: -víno

Výroba: -nealkoholické nápoje -ovocné šťávy, nektary a nápojů HELLO -sirupy HELLO -alkoholické nápoje -lihoviny

Velkoobchod, maloobchod: -víno, vína

Prodej sušené zeleniny, ovoce a koncentrátů, zvířecích krmiv a bylinných odpuzovačů hmyzu.

Pivovar vyrábějící speciální piva výhradně na zakázku. Školící a výuková činnost ve vztahu k homebrewingu. Poradenství v oblasti minipivovovarů.

Prodej: - potraviny - občerstvení - internetový obchod.

Svět kávy. Velkoobchod, maloobchod, prodej - káva