Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Výroba a prodej a distribuce masa a uzenin: -saláty -chlebíčky -obložené mísy -bagety -uzenářské a cukrářské výrobky -výrobky teplé kuchyně. Další služby: -závodní stravování -party servis -rauty s obsluhou a programem -doprava k odběratelům -svatby, jubilea.

Maloobchod, prodej: -šperky -cukrovinky -čaje -galanterie

Cukrářství a pekařství Zajíček se zabývá výrobou pekařského a cukrářského zboží. Výroba, prodej - cukrářské výrobky - dorty - jemné pečivo.

Vinařství, výroba, prodej, distribuce, dodávka vína, víno, vín. Víno z vlastní produkce vinic Ročně vyrobíme asi 10000 litrů vína, které se většinou lahvuje. Prodej burčák. Červené, bílé víno. Posezení pro 2-8 osob- v zimě ve sklípku, v létě pod pergolou až 20 osob, řízená degustace a prohlídka vinic.V době sběru hroznů nabízíme ...

Distribuce kávy Příprava kávy na míru

Prodej, vlastní výroba: - saláty: - zeleninové - lahůdkové - rybí - vegetariánské - ovocné - grilovaná kuřata - smažené rybí filé - sojové a drůbeží karbanátky - nápoje Vlastní jídelna.

Neera Detox kúra je vskutku jednoduchý, ale účinný detoxikační program obnovující zdraví, přirozeně zeštíhlující a úspěšně bojující proti stárnutí. Prodej balíčků pro detoxikační kúru. Dále prodej doplňků stravy (magnesium, vitamíny a minerály).

Dům kávy. Kavárna. Prodej: -káva

Cukrárna Ovocenka Prodej - šlehačkové a ovocné dorty - zakázkové dorty dětské, svatební, firemní - káva - čaj - horká čokoláda - koktejly - zmrzlinové poháry - točená bílá a červená vína z Moravy.

Výroba vína má v našem rodinném mikro vinařství již více jak třicetiletou tradici a je zárukou dobré kvality v kategorii malých vinařů. Víno je vyrobeno výhradně z vlastní produkce hroznů na vinicích, které se nachází v katastru obce Velké Bílovice. Vinařství, výroba, prodej, dodávka vína, víno, vín. Rodinné vinařství. Červené, bílé vína.

Pekařství. Výroba celozrného pečiva.

Mlýn. Loupárna: -pšenice špaldy -ovsa. Výroba: -ovesné vločky -ovesná mouka -špaldová mouka

Prodej a e-shop - bezlepkové a nízkobílkovinné potraviny - produkty zdravé výživy Dovoz - bezlepkové potraviny Prodej a e-shop - bylinné produkty SERAFIN - potravinové doplňky - bylinné produkty SERAFIN - potravinové doplňky

E-shop - byliny a bylinné směsi - tablety - extrakty Konzultační centrum Dr. ZHENG - čínská medicína, specializace na kožní problémy

vše pro miminka a maminky kompletní nabídka kojeneckých a batolecích potřeb Pleny, dětská kosmetika, kojenecké potřeby, mléka, příkrmy, kojenecké vody.

Mlýny. Výroba: -pšeničná mouka -pšeničná krupice -pšeničné otruby -pšeničný šrot.

Vinařské uskupení Soare Vám nabízí kompletní vinařský sortiment, každoročně rozšiřovaný na základě požadavků trhu a zákazníků. Dodávky, prodej: -vína, sekty -šumivá vína -šumivé alkoholické i nealkoholické nápoje a vermuty z produkce společnosti Soare sekt a.s. a Víno Valtice s.r.o. Všechny tyto řady a distribuci zajišťuje obchodní team ...

Internetový obchod, e-shop: - káva, čaj - chipsy John & John

Vývoj a výroba dochucovadel, polévek, kaší, dressingů a omáček značky Knorr.

Vinařství-20ha vinic, okres Břeclav, oblast jižní Morava: -výroba, prodej, distribuce víno, vína -zpracování hroznů, obchod s vínem -dodávka do restaurací, hotelů, vinoték, vináren -řízené degustace provádíme jak ve vinařství, tak u firemních zákazníků, v prostorách zákazníka -pro více informací volejte na tel. paní Andrea Šustková- 775 769 ...

Prodej lahvového piva Guinness.