Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Velkoprodejna: - potraviny. Prodej: - potraviny.

Výroba: -doplňky stravy pro boj s nadváhou, problémy s pokožkou, vlasy, bolestmi kloubů a erekcí.

Rodinná mlékárna. Výroba mléčných pokrmů.

Výroba potravinářských přísad: - přísady - kutrovací přípravky - přípravky na masírovací láky - kořenící směsi - kořenící směsi kombi - marinády - přírodní koření - dekorativní směsi koření

Výroba: - koření - kořenící směsi - aditiva pro msný průmysl. Sídlo: -Kolín, Ovčárecká 305 tel.:321715811.

Prodej: - přírodní tinktury z poctivého českého česneku nepaličáku, která obsahuje maximum zdraví prospěšných biologicky aktivních látek.

Dodavatel pro gastronomii a masnou výrobu. Dovozce nožů Ivo, koření Beck.

Velkoobchodní prodej: - produkty firmy Plzeňský Prazdroj - cigarety - brambory.

Prodej - mražené výrobky - zmrzlina - zelenina - pizza - ostatní bramborové výrobky - ryby - drůbež - dopékané mražené pečivo - mražené panini.

E-shop - čaje - bylinné produkty - biopotraviny - přírodní kosmetika

Výroba potravinářských přísad do salámů, šunek, sýrů, mas, paštik apod.

Biopekárna. Výroba, prodej, maloobchod, e-shop: -bio pečivo

Služby: - pěstování sazenic lesních stromků - zemědělství - výkup, bourání a zpracování zvěřiny

Cukrárna. Prodej, maloobchod: -cukrářské výrobky

Jatka a masná výroba. Prodej, rozvoz, distribuce: -výsekové maso vepřové, hovězí, telecí, droby -masné výrobky vařené -masné speciality -uzeniny.

Služby: -léčitelská poradna, diagnostika -masáže -klasické -shiatsu -mentální -baňkové -víkendové semináře se známými léčiteli -poradny a terapeutická sezení. Maloobchod, prodej: -distribuce regeneračních preparátů firmy DIOCHI -bylinné preparáty EPAM -literatura duchovní a medicínská -časopisy BARAKA, MANA ...

Pekařství. Výroba: -chléb, housky, pletence, rohlíky, veky, trvanlivé, domácí i jemné pečivo.

E-shop Lilie a kamenný obchod, dovoz a prodej: - cukrářské potřeby a pomůcky - ozdoby a formy na dort - vykrajovátka a formičky - patchwork, vypichovače, krajky a lišty - párty doplňky - domácí a kuchyňské potřeby - potravinové doplňky

Služby: -vedení družstva. Maloobchodní prodej potravinářského zboží v 70 prodejnách.