Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vinařství, výroba, prodej, distribuce vína, víno, vín. Červená, rosé a bílá vína. Nabídka červených vín: -Cabernet Moravia -Frankovka -Modrý Portugal -Rulandské modré -Svatovavřinecké -Zweigeltrebe -Nitra -Laurot -Neronet -Dornfelder Nabídka bílých vín: -Chardonnay -Müller Thurgau -Rulandské bílé -Rulandské šedé ...

Pekařství, cukrářství. Výroba: - pekařské výrobky - cukrářské výrobky - koláče, trubičky

Vinařství, vinohradnictví, výroba, prodej vína, víno, vín: -odrůdy bílé vína: -Auxerrois, Aurelius, Děvín, Chardonnay, Irsai Oliver, Kerner, Muškát moravský, Muškát Ottonel, Müller Thurgau, Neburské, Pálava, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Sauvignon, Sylvánské zelené, Tramín červený, ...

Dodávka, prodej: -kosmetika zn. Dr. Nona. -potravinové doplňky.

Cukrárna Výroba - dorty - zákusky - svatební koláče - čajové cukroví - rohlíčky s arašídovou náplní

Pekařství, cukrářství. Zakázková výroba domácích dortů, cukroví, zákusků, rolád, řezů, frgálů a svatebních koláčků.

Nabízíme galerii vín, kde máme pestrou sbírku vín z pálavy. Můžete navštívit náš vinný bar a společenský sklípek je to historický sklep z 18.století.

Velkoobchod, maloobchod. Vinařství, vinohradnictví: -zpracování hroznů, hrozen -výroba, prodej, distribuce, dodávka víno, vína, vín -bílé, červené, růžové víno -lahvové víno, sudová, dárková, firemní -odrůdové, přívlastkové, jakostní vína Široký sortiment odrůd. Bílé víno-Aurelius, Malverina, Muškát Ottonel, Müller Thurgau, Neuburské, ...

Vinařství obhospodařuje více než 125 ha vinic a produkuje vína jakostní, přívlastková, BIO, perlivá, sekty, nízkoalkoholická a nealkoholická perlivá vína a hroznové BIO mošty. Roční produkce cca 1, 5 milionů lahví je kategorizována do několika řad, které se odlišují jak původem hroznů, tak technologickým zpracováním. Naše vína je možné zakoupit ...

Cukrárna: Máme pro Vás širokou nabídkou zákusků, cukrovinek, pohárů a dortů. Možnost posezení u kávy.

Výroba masa a masných výrobků se specializací na výrobu fermentovaných masných výrobků s probiotiky a prebiotiky. Distribuci zabezpečujeme vlastními chladícími izotermickými vozidly. Výrobky vlastní produkce nabízíme v síti podnikových prodejen ve Zlínském kraji. Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny.

Distribuce, prodej: - pekařské droždí pro pekárny a malospotřebitele - pekařské směsi - zlepšující přípravky - další suroviny pro pekaře (margaríny, náplně)

Výroba, e-shop, prodej: - nejrůznější včelí produkty z CHKO Bílé Karpaty - med - mateří kašička - pyl s medem - rouskový pyl - pyl perga - propolis surový - propolisová tinktura - medovina.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -sportovní výživa.

Krabičková dieta. Hubnutí rychle a snadno. Rozvoz jídel.

Distribuce cukrovinek, koncentrátů a sirupů. Nabízíme sladkosti, jako jsou: -oplatky, dia -wafle -čokolády -bonboniéry -ovocné želé -lízátka -vánoce a Velikonoce -cereální výrobky -slané zboží -nápoje -sirupy -ostatní -doplňkový prodej.

Poskytování gastronomických služeb a cateringu. maloobchod, potraviny, drogerie, kolonial, potřeby krmení a potrava pro zvířata.

Farmářská prodejna, eshop: - masné výrobky, uzeniny, drůbež - pečivo - nápoje alkoholické a nealkoholické, sirupy, bio mošty - čaje - koření a bylinky - mléčné výrobky - sýry, tvarohy, jogurty - bio zelenina a ovoce - džemy, medy, povidla, hořčice - pohankové křupky - Vizovické frgály - těstoviny - mouka, pohanka, kroupy.

Výroba bioproduktů: Bioláda - džemy s 98% obsahem ovocné složky, bez přidaného cukru ZEN drinky Čaje pro dva Ovocné sirupy

Prodej: - živá zvířata, poražená zvířata, mléčné výrobky, vajíčka, domácí povidla .

Výroba a prodej sušeného ovoce a zeleniny.