Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Cukrárna. Prodej, maloobchod: -cukrářské výrobky

Jatka a masná výroba. Prodej, rozvoz, distribuce: -výsekové maso vepřové, hovězí, telecí, droby -masné výrobky vařené -masné speciality -uzeniny.

Služby: -léčitelská poradna, diagnostika -masáže -klasické -shiatsu -mentální -baňkové -víkendové semináře se známými léčiteli -poradny a terapeutická sezení. Maloobchod, prodej: -distribuce regeneračních preparátů firmy DIOCHI -bylinné preparáty EPAM -literatura duchovní a medicínská -časopisy BARAKA, MANA ...

Pekařství. Výroba: -chléb, housky, pletence, rohlíky, veky, trvanlivé, domácí i jemné pečivo.

E-shop Lilie a kamenný obchod, dovoz a prodej: - cukrářské potřeby a pomůcky - ozdoby a formy na dort - vykrajovátka a formičky - patchwork, vypichovače, krajky a lišty - párty doplňky - domácí a kuchyňské potřeby - potravinové doplňky

Služby: -vedení družstva. Maloobchodní prodej potravinářského zboží v 70 prodejnách.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží.

Výroba, velkoobchod - medovina

Chov, prodej: - masný skot Salers Prodej: - bio maso Ubytování: - penzion

Cukrovar Vrbátky a.s. Výroba, distribuce, prodej: - cukr krystal hrubý, krupice, moučka, vanilínový, skořicový, želírovací, kostky, bridž, camping, hygienicky balený, přírodní a třtinový.

Pekařství. Výroba, prodej: - pečivo