Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Jednota. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

Jednota. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

Jednota. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

Internetový obchod nabízející španělské speciality, kvašená vína Cava, panenský olej, mandle a další pochutiny.

Distribuce: - sportovní výživa - dietetické potraviny - produkty značky Isostar, Modifast a Gerblé

Pekárna: - žitno-pšeničný chleba - běžné a jemné pečivo - zakázková výroba rautového pečiva (vyznačujícího se různými tvary, hmotností i náplněmi).

Ovocný lihovar: speciální výroba ovocných destilátů

Minerály pro chemický průmysl, hnojiva, sůl Prodej, distribuce - potravinářská sůl Prodej, distribuce - posypová sůl Prodej, distribuce - sůl pro pro zemědělské účely

Dovoz, prodej: - kosmetické přípravky - doplňky stravy

Výroba -atypické dorty na objednávku -různé ozdoby z marcipánu, modelovací hmoty, glazury a čokolády

Výroba mléčných výrobků. Nabízíme: - polotučné mléko - smetana ke šlehání - čerstvé mléko polotučné (PET) - jogurt bílý - laksymáček vanilkový a kakaový - pomazánkové máslo - šlehané podmáslí - zakysaná smetana - zákys - čerstvé máslo.

Výroba vlastních ručně dělaných pralinek z francouzské a belgické čokolády, masových specialit vyuzených skutečným kouřem a cibulády bez konzervantů.

Prodej, maloobchod, butik: - kameny, polodrahokamy a výrobky z nich - esoterika - orient - vonné tyčinky - ušní svíce - dárková keramika, porcelán - rituální předměty - tibetské mísy, zvonky, činely - aromaterapie - bioprodukty, doplňky stravy, zdravá výživa - dárkové zboží.

Pekařství Ladislav Frídel Ruční domácí výroba dle klasických technologických postupů českého pekařství. Pokračování rodinné tradice naších předků. Výrobky jsou dodávány do našich vlastních prodejen a smluvních prodejen.

Prodej, e-shop: -specialista na kvalitní krmiva. Prodej nealkoholických a alkoholických nápojů

Provoz online bazaru pro soukromou a komerční inzerci, eshopu s přírodními potravinovými doplňky a informační portál o hubnutí a zdravém životní stylu.

Cukrárny se zaměřením na výrobu různých druhů medovníků.