Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Řeznictví, prodej: - maso - masné výrobky

Zpracování - léčivé včelí produkty med, mateří kašičky, pyl, propolis a včelí jed do kosmetiky

Prodej - smíšené zboží

Cukrárna. Výroba, prodej: -zákusky -dorty -vánoční cukroví na objednávku

Služby: -závodní a školní stravování -rauty -hostiny -catering Další provozovna: Na Vinici 2244 Litoměřice 412 01

Maloobchod - alkohol Maloobchod - tabákové výrobky Maloobchod - noviny - časopisy Sběrna sazky

Import a prodej zboží z Blízkého východu, především mýdel, kávy a čokolády.

Řeznictví, uzenářství. Výroba, prodej: -masných výrobků -trvanlivé salámy -šunky a šunkové salámy -uzená masa -maso Sídlo: Dlouhá 614/10, 110 00, Praha - Staré Město

Vinotéka Reprezentační prostory, 180m, pronájem. Organizace firemních i soukromých akcí, ochutnávky ve vinotéce i u zákazníka. Dovoz-import (Francie, Španělsko, Chile, Kalifornie), distribuce a prodej - značková vína.

Výkup mléka a výroba mléčných výrobků a sýrů.

Alternativní poradenství a prodej. Internetový obchod s přírodními produkty. Bachovy esence - individuální vytestování, poradenství. Neera detox - přírodní detoxikační a revitalizační kúra. Práce s kyvadlem a krystaly.

Maloobchod s potravinami a smíšeným zbožím Restaurace

Pekárna Výroba: Běžné pečivo: -chleby (chléb) strojně vyráběné -chleby speciálně ručně vyráběné -rohlíky -veky, bulky -cereální pečivo -sladké pečivo -jemné pečivo plněné -záviny, koláče -jemné pečivo neplněné -vánočky, loupáky -výrobky z listového těsta -výrobky z plundrovaného těsta -pochoutkové tyčky, slané ...

Nabízím vína z Korsiky. Vína která každého rozehřejí, ale v létě i příjemně osvěží. Prodej - Korsická vína - In Vino Veritas

Prodej, maloobchod: -čaj -káva -horká čokoláda -čokolády -bonbóny -bonboniéry

Vinotéka Na náměstí Nabízíme vína Tokajská, maďarská, italská a z latinské ameriky

Výroba a E-shop s bylinnými léčivy. Nabízíme: - obohacené oleje - prospěšné látky - bylinky a směsi.

Maloobchodní prodejna lihovin. Dodáváme především do restaurací, klubů a na akce.

Cukrárna a pekárna, výroba cukrářských pochutin.

Maloobchod, prodej: Vinotéka, víno, dovoz vína Weingut Neustifter, Rak.