Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Skupina firem se zaměřením na export a import mléčných výrobků. Produkty: - jogurty - ledová káva - smetany a šlehačky - tvaroh - smetanové krémy, zakysaná smetana - probiotika, mil drinky. Spolupracujeme s Bohušovickou a Choceňskou mlékárnou.

Prodej: - smíšené zboží - potraviny - drogerie.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Prodejna farmářských produktů. Odborný marketing wellness výrobků a poradenství v oblasti zdravého životního stylu.

Prodej: -smíšené zboží.

Prodej - potraviny - pečivo - nápoje - smíšené zboží

Dovoz koření ze Španělska, Turecka, Íránu, Chile a dalších exportních zemí. Naleznete u nás lísková jádra, sušené meruňky, Sultanas sušené rozinky a další produkty.

Vyvíjíme a dodáváme firmám biostabilizátory, ochucovadla, barviva, nástřiky, láky, směsi koření, přípravky na prodloužení trvanlivosti a další produkty. Na skladě máme: - bioprotektory - barviva - směsi kombi, kořenící, funkční - hydrostabilizátory - papriky a olivy - startovací kultury - aditiva.

Prodej - cukrářské výrobky - potraviny - pečivo - nápoje

Rozvoz potravin do domu v Praze a okolí. Nákup podle receptu - vyberete si co chcete uvařit a rozbalí se Vám nabídka co vše k tomu potřebujete. Zaškrtnete si jen to co Vám doma chybí. Cenově výhodná menu pro celou rodinu. Doručení druhý den po objednání. Prodej lahůdek celá ČR: - olivové oleje - francouzské delikatesy - italská ...

Velkoobchodní prodej potravin a potravinářských komodit. Export, import: - cukru - oleje - ovoce - rýže - česneku - rybích konzerv.

Produkty z kvalitního korejského červeného ženšenu s vysokým obsahem saponinů a blahodárnými účinky na zdraví.

Prodejna, e-shop: - cukrářské potřeby - suroviny a pomůcky pro cukráře - dekorace cukroví - dekorace na svatební dorty, dětské dorty, oslavy - marcipánové ozdoby - formičky - dortové formy - airbrush na zdobení dortů - potravinářské barvy - čokoláda a čokoládové polevy - jedlá dekorace na dorty i cukroví, svatební cukroví ...

Prodej - smíšené zboží - potraviny

Výroba, velkoobchod, prodej - pravé hořické trubičky, trojhránky, oplatky

Internetový obchod, e-shop - čaje - byliny - orientální koření - kosmetika - bezlepkové potraviny

Prodej - stáčená a lahvová vína z čejkovické oblasti Nekuřácká vinotéka

Prodej - zdravá a racionální výživa - biopotraviny - sušené vážené plody - čaje - bezlepkové potraviny - fitness výživa, vitamíny

Služby: - kontejnerová doprava - výkup a zpracování železných a barevných kovů - likvidace, demontáže technologických celků - export ovoce

Výroba a prodej lahůdek: -obložené mísy -chlebíčky -saláty -chuťovky -vyřezávaná zelenina i ovoce (předevšém melouny) -drobné cukroví ( svatební koláčky) -speciality (rybí mísy, mísy z mořských plodů, bezmasé lahůdky, ....) podle přání zákazníka.