Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej - domácí dorty a zákusky Výroba - domácí dorty a zákusky

Maloobchod, prodej, prodejna: - potraviny - smíšené zboží - drogerie.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - potraviny - drogerie.

Prodej - pšeničné a žitné mouky Výroba - pšeničné a žitné mouky Prodej - jízdní kola Servis - jízdní kola Výroba a prodej - otruby

Velkoobchodní prodej potravin pro: - pekařství, pekaře: -zlepšující přípravky do pečiva, pro mrazící technologie -kvasy a chuťové moduly -pekařské mixy -enzymy -emulgátory -droždí - cukrářství, cukráře: -cukrářské mixy -pudinkové krémy v prášku -ztužovače a bavarois -krémové a ovocné náplně -příchutě a ...

Velkoobchod, maloobchod - prodej nápojů - alkoholických i nealkoholických nápojů

- prodej surovin pro výrobu italské zmrzliny MEC3 - doplněné o prodej kakaa, kávy Pavan, polev na poháry - prodej speciálních dekoračních a plnících přípravků na dorty a semifred, papírových kelímků a víček, plastových van a lžiček a porcovací kleště.

Soukromá maloobchodní síť potravin. Produkty: nopal, rajče jedlé, chia semínka Inovace potravin

Výroba čokolády Produkty: - čokoládové tabulky¨ - pralinky - napolitánky - Prendimé tabulky - horká čokoláda - dražé - čočky. Bílá, mléčná i tmavá čokoláda. Toskánský krém s příchutí.

Velkoobchod, dovoz z Maďarska: - ovoce - zelenina

Vyrábíme a rozvážíme houskové, kynuté, ovocné, bramborové, chlupaté knedlíky, halušky, bramboráky, palačinky. Vše vyráběno dle klasických receptur.

Drůbežárny Osík. Provozovna: Osík 569 67

Služby: - pražírna kávy E-shop: - káva

Cukrárna, výroba, prodej: - dorty - zákusky - marcipánové figurky

Nákup a prodej: - drogerie - potraviny

Řeznictví a uzenářství. Prodej: -maso.

Zdravá výživa, biopotraviny, čaje, suché plody, Podhorná, ekoprodukty, bezlepková dieta, poradenství zdravé výživy

Prodej, maloobchod, velkoobcod: -sportovní výživa

Ekologický zemědělský podnik. Výroba - ekologická: -ovocnářská, ovocnářství: -bioprodukty: -broskve, jablka, hrušky, meruňky. Sady Nětčice. Výroba: -nábytek. Sídlo: - Kroměříž, Březinova 2655/3.