Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej: - bylinné nápoje - produkty alternativní medicíny

Velkoobchod: -nealkoholické nápoje -alkoholické nápoje -vína Mikulov -Kord HK -starorežná Prostějov -likéry Božkov -PEPSI COLA -nápoje Walmark.

Dodávka: -výbavení pro gastro, zdravotnické a lázeňské provozy. -pracovní oděvy. -pracovní obuv. -čisticí, úklidové prostředky. -nápojové koncentráty. -instantní čaje. -polotovary pro gastronomii.

Rozvoz: -krabičková dieta Šumperk, Zábřeh. Skladba pěti jídel na celý den - snídaně, dopolední svačina, oběd, odpolední svačina, večeře. Dodržování kuchyňských postupů pro minimální ztrátu vitamínů a živin.

Prodej - EKO drogerie - BIO kosmetika - BIO potraviny - potraviny pro zdravou výživu, bezlepkovou dietu a jiné potravinové alergie

Internetový obchod, e-shop: -výrobky zn. HERBALIFE. -potravinové doplňky. -kosmetika.

E -shop, internetový prodej, maloobchod: -elixíry -bylinné extrakty a směsi -doplňky stravy

Cukrárna. Cukrářská výroba.

Ekofarma Prodej - bio brambory - mléko, mlékomat Služby - sekání luk - lisování sena - senážování - orba

Prodej, maloobchod: -sudová vína

Dovoz, distribuce: - cukrovinky - čokolády - pralinky - bonboniery

Řeznictví, uzenářství. Výroba: -masové dorty. -obložené mísy. Cateringové služby.

Prodej, maloobchod, oprava, servis, pronájem: -kávovary Prodej, maloobchod, e-shop: -káva -čaj

Velkoobchod, maloobchod: -gastro nápoje -potraviny -cigarety -drogerie

Prodej zmrzlinových komponentů, polev a vaflí.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej, velkoobchod, maloobchod: - kořenící a grilovací směsi, grilovací omáčky - barviva, aromata, zahušťovadla, ochucovadla - suché plody a sušené ovoce.

Pekařství, výroba: - pečivo - sladké pečivo - zákusky

Dodávka: -koření. -potravinářská aditiva.

Rozvoz, prodej, maloobchod: -pramenitá pitná voda

Prodej, maloobchod, eshop: -včelařské potřeby a produkty -medovina -kosmetika -medové bonbony -medové potravinové doplňky

Velkoobchod - drogerie - mýdlo - osvěžovače vzduchu - hygiena toalet - čistící a úklidové prostředky - sáčky do košů - pytle na odpadky - prostředky na mytí nádobí - kancelářské potřeby - školní potřeby - papírnické zboží - kompletní vybavení kanceláře spotřebním materiálem a pomůckami ...

Cukrárna Výroba - koláče - zákusky - dorty - pralinky