Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchod: -ovoce, zelenina. -dárkové zboží. -květiny, semena.

Prodej ovoce a zeleniny, bedýnek Výroba - zdravá výživa - bezlepkové potraviny

Pěstitelská pálenice

Výroba - svatební dorty - cukroví na zakázku - svatební koláče - cukrovinky.

Cukrárna s kapacitou 25 míst, venkovní zahrádka pro 20 osob. Výroba: -studená kuchyně -obložené mísy, chlebíčky, studená kuchyně pro menší akce- rauty -jogurtové zákusky, výroba zákusků a dortů, koláčky, na objednávku.

Činnost: - chov včel - prodej medu

Velkoobchod, prodej, eshop: -sportovní výživa -fitness vybavení

Partner pro velkoobchody s orientací na oblast gastro, dále pro cateringové společnosti včetně leteckých, pro kávové společnosti a klienty z oblasti profesionální gastronomie..

Pražírna kávy. Nabízíme kávové odrůdy z Jižní Ameriky, Afriky a Indonésie. Zajišťujeme kávový servis pro firmy a kanceláře.

Výroba, prodej: - popcorn - cukrová vata - ledová tříšť Provoz, pronájem: - skákací hrady

Obchod s nápoji Velkoobchod, maloobchod, prodej: - specializovaná prodejna nápojů, zásobování restaurací, barů a společenských akcí - sudová a lahvová piva pivovarů Staropramen, Plzeňský prazdroj, Svijany, Krakonoš, Primátor, Budvar, Malý Rohozec, Havlíčkův Brod, Bernard, Tambor - sudová a lahvová vína z Moravy - ...

Pronájem: - skladové, prodejní prostory o ploše 400 m2, hliníkové regály. Objekt je vytápěný, alarm trvale napojený na bezpečnostní agenturu, kamerový systém se záznamem 24 hodin. Parkoviště pro 20 automobilů. Provozní doba 7 – 15 hodin. Zprostředkování prodeje. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - tejpovací pásky - gelové ...

Výroba: -instantní granulované nápoje

Ukončení provozování dne: 16.04.2014 Pekárna.Pekařství. Výroba, pečení: -tmavé i světlé pečivo.

Můžete zde najít pomoc, radu, inspiraci a mnoho voňavého - především nejrůznější druhy čajů z celého světa (bylinné, zelené, ovocné, černé i bílé, sypané či sáčkované). Kromě čajů Vám můžeme nabídnout další bylinné produkty se zajímavým potenciálem - bylinné extrakty, léčebnou kosmetiku, oleje, směsi. Bylinný sortiment je doplněn vonnými ...

Prodej, maloobchod: -vodka EXTRA ELIT

Oficiální distributor - kávovary JURA, DELONGHHI, VERGNANO, LAVAZZA, BRISTOT, BRITA, TCHIBO, DALLMAYR, DAVIDOFF, VERGNANO Oficiální distributor - káva značek JURA, DELONGHHI, VERGNANO, LAVAZZA, BRISTOT, BRITA, TCHIBO, DALLMAYR, DAVIDOFF, VERGNANO Oficiální distributor - kávovary JURA, DELONGHHI, VERGNANO, LAVAZZA, ...

Pekařství. Domácí vánočky, koláče, koblihy, loupáčky, cereální pečivo, rohlíky, kaiserky, chleby, croissanty.

Pizza u Honzy. Rozvoz pizzy po Brně.