Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Velkoobchodní prodej vín. Nabídka dárkového balení vín. Doplňkový sortiment: - Olivy - Vinné lístky - Vinné sklo - Chladicí vinotéky - Stojany na víno - Krabičky na víno.

Prodej: - včelí med - vejce - sádlo - domací marmelády - kompoty - zelenina - ovoce - drůbež...atd.

Filozofie firmy: uspokojit nabídkou a službami veškeré zákazníky, kteří ocení a jsou schopni vychutnat ryze přírodní produkt - barelovou vodu Dubský pramen. Společnost DUB3000 provozuje stáčírnu pramenité vody nacházející se ve Ždírecko Nedomovském dole v Chráněné krajinné oblasti Kokořínsko. Tato oblast je českou národní rezervou kvalitní ...

Výroba, prodej: - mrazené potraviny na bázi bramborového těsta.

Pekařství - cukrářské výrobky

Prodej: -přípravek na zvětšní prsou natural push-up.

Pěstitelská palírna, lihovar: -výkup ovoce -příjem ovoce po, st, pá 9-16 so 8-12 -provozní doba po-pá 9-16 so 8-12

Orientální čajovna, prodej: - meditace při šálku vonného čaje - vážené i balené čaje - čajové doplňky a keramika - relaxační bylinky. Pobočka: - Čajovna U Půlměsíce - Mostní 97, Valašské Meziříčí 757 01 - tel: 608717499.

Rozvoz,mobilní prodej: -mražené výrobky: -zmrzliny,nanuky -hotová jídla -polotovary.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -mražené výrobky. Služby: -přímý prodej vlastními vozidly.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - mražené výrobky.

Prodej - maso - uzeniny - potraviny - smíšené zboží

Vinotéka, víno. Široký výběr moravských a zahraniční h vín.

Rodinné vinařství Bořetice. Vinný sklep. Přijďte k nám ochutnat krásná a jedinečná vína. Odlišnost je naší předností. Odlišujeme se: -způsobem ošetřování vinic - jen kontaktní preparáty -výrobou vína – víno neděláme moderními technologiemi. Nefiltrujeme, nestabilizujeme. Chuť je pro nás nejdůležitější ukazatel. -filozofii – děláme ...

Vinařství, výroba, prodej vína, víno, vín. V našem sklípku nabízíme : -posezení ve sklípku pro 35 osob -pohoštění formou švédského stolu -ubytování pro 15 osob -celoroční provoz -služby nabízíme v libovolném čase po teleonické domluvě. Pohoštění v našem sklípku je formou švédského stolu pro 35 osob - cena je dohodou. Po pohoštění ...

Prodej dovezených vín z Francie, prodej čedičové dlažby, kominictví.