Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Centrála maloobchodní sítě potravin Partner.

Import, prodej: -bavlněná trička (dovoz z Austrálie a USA) -trička dětská -čepice kšiltovky -samolepky -kondomy -čaje (australský čaj). Internetový obchod, e-shop. Značka: australian t-shirts.

Velkoobchod: -alkoholické i nealkoholické nápoje -potraviny -tabákové výrobky.

Výrobu a distribuci ledových kostek a ledové tříště.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - cukrovinky, zákusky - cukrářské výrobky Další provozovna: - Jasenická 1492, 75501 Vsetín - tel. 571431812, 571431702.

Střední odborná škola vinařská a Střední odborné učiliště zahradnické Sobotní 116 Valtice, (SOŠV a SOUZ). Pěstování, výroba, prodej: - vysoce kvalitní bílá, růžová a červená vína. Řízené degustace. Možnost objednání cimbálové muziky. Senzorické zkoušky- možnost absolvování zkoušek - tel.: 731468382, 777101841; salkova@svisv.cz Vína s ...

Online prodej přírodní kosmetiky, drogerie, přírodních doplňků výživy a biopotravin.

- UHLÍKOVÝ OBVAZ - AROMA KERAMICKÉ DESTIČKY - BIO KOSMETIKA - BIO ROSTLINNÉ OLEJE - DOPLŇKY STRAVY - ÉTERICKÉ OLEJE - EXTRAKTY A KONCENTRÁTY - KNIHY AROMATERAPIE - KOLOIDNÍ STŘÍBRO - KOSMETIKA - PRAKTICKÉ POMŮCKY - ROSTLINNÉ OLEJE

Firma Amj-Prague je společnost, která se od roku 1994 specializuje prodejem potravin pro velkoodběratele. Dovážíme především mražené maso - drůbež, vepřové, hovězí a ryby ze zemí Evropské unie, Severní a Jižní Ameriky, do zemí Afrických států a Východní Evropy.

Alternativní medicína, léčitel: - diagnostika - masáže - produkty čínské a tibetské medicíny - měření energetických drah - energetické působení.

Poradenství: - v oblasti zdravého životního stylu. Prodej: - produkty pro prevenci a upevnění zdraví na bázi staré čínské a tibetské medicíny - produkty pro péči o chrup, pleť, v lasy. Masáže.

ZEDNÍČEK a.s., česká obchodně výrobní společnost působící na evropském trhu s chlazenými potravinami pod vlastními značkami a značkami evropských výrobců. V současné době patříme k největším českým dodavatelům chlazených potravin, zejména uzenin, sýrů, rybích produktů a specialit. Náš sortiment tvoří více než 500 položek, kterými zásobujeme 1 ...

Výroba, prodej: - chlazené potraviny.

Velkoobchod, maloobchod: -potraviny.

Velkoobchod, maloobchod: -potraviny.

Potravinářská výroba, výrobce roksových, cukrovinek: -roksové lízátko, roksová lízátka -bonbony, špalky, špalíky -cukrovinky, cukrovinka – drops, bez cukru -obohaceno o vápník a xylitol, vitamin C -nečokoládové -ovocná příchuť -reklamní bonbony. Průmyslová zóna.

Prodej - cukrářské výrobka Výroba - cukrářské výrobky Kavárna

Vinařství, výroba, prodej: -víno, produkce 10 tisíc lahví -odrůdové, jakostní, přívlastková vína, -červené, bílé víno, -lahvová, sudová vína Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice, hrozny. -obhospodařuje 6 ha vinic. Vinný sklep, sklípek: -posezení ve sklípku, sklepě -ochutnávka, degustace do 20 osob Firemní ...