Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vinařství. Výroba, prodej: -vína, víno, vín -bílá vína -červená vína -přívlastková a ročníková (archivní) vína. Řízení degustací. Zemědělská výroba -rostlinná - pěstování vinná réva -kraslice. Prodejní místa - vinotéky: -Karlovo náměstí 17, Praha -Čimická 134, Praha -Karolíny Světlé 148, Kolín -Husova 74, Jaroměř -Jiráskova, ...

Čajový komfort nabízí služby osobního čajovníka, který zajišťuje: - čajové obřady - Tea-Art performance - individuální degustace luxusních sklizní - snoubení prvotřídního čaje s vínem a světovou kuchyní - profesní či zájmové tréninky přípravy čaje - poradenský čajový servis.

Pobočka - nákupní sklad. Prodej, velkoobchod: - obiloviny - olejniny - technické suroviny - extrudovaná sója - expelery - olej - krmiva. Výroba krmných směsí, rostlinných olejů.

Namixujte si kvetoucí čaje dle vlastní chuti. Každý květ je samostatně zabalen a opatřen obrázkem pro snadnou orientaci.

Družstvo provozuje v současné době 80 prodejen, z toho 76 potravinářských a smíšených (17x COOP TUTI, 2x COOP TIP)a 4 průmyslové na území Plzně a jižním plzeňsku. Největší z nich je supermarket v OD-DC (Centrum) Doubravka. V tomto objektu je také umístěna cukrářská výrobna. Družstvo má k 1.1.2015 2 559 členů (vlastníků ...

Kadeřnický salon. Péče o zdraví a tělo-Masáže.Dornova metoda. Výživové poradenství bez hubnoucich přípravků, měření EAV- diagnostika, poradce Energy

-Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost Pekařství, cukrářství

Specializujeme se na krabičkovou dietu.

Prodej produktů zdravé výživy vhodné pro diabetiky.

Dovoz a prodej: - čaje z celého světa. Provozujeme síť čajoven.

Výroba a prodej masných a lahůdkářských výrobků : - masné speciality - formované šunky - pečené výrobky - aspikové výrobky - saláty a pomazánky

Velkoobchod a maloobchod - vše pro gastronomii

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.