Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej: -přípravek na zvětšní prsou natural push-up.

Pěstitelská palírna, lihovar: -výkup ovoce -příjem ovoce po, st, pá 9-16 so 8-12 -provozní doba po-pá 9-16 so 8-12

Orientální čajovna, prodej: - meditace při šálku vonného čaje - vážené i balené čaje - čajové doplňky a keramika - relaxační bylinky. Pobočka: - Čajovna U Půlměsíce - Mostní 97, Valašské Meziříčí 757 01 - tel: 608717499.

Rozvoz,mobilní prodej: -mražené výrobky: -zmrzliny,nanuky -hotová jídla -polotovary.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - mražené výrobky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -mražené výrobky. Služby: -přímý prodej vlastními vozidly.

Prodej - maso - uzeniny - potraviny - smíšené zboží

Vinotéka, víno. Široký výběr moravských a zahraniční h vín.

Prodej dovezených vín z Francie, prodej čedičové dlažby, kominictví.

Centrála maloobchodní sítě potravin Partner.

Import, prodej: -bavlněná trička (dovoz z Austrálie a USA) -trička dětská -čepice kšiltovky -samolepky -kondomy -čaje (australský čaj). Internetový obchod, e-shop. Značka: australian t-shirts.

Velkoobchod: -alkoholické i nealkoholické nápoje -potraviny -tabákové výrobky.

Výrobu a distribuci ledových kostek a ledové tříště.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - cukrovinky, zákusky - cukrářské výrobky Další provozovna: - Jasenická 1492, 75501 Vsetín - tel. 571431812, 571431702.

Online prodej přírodní kosmetiky, drogerie, přírodních doplňků výživy a biopotravin.

- UHLÍKOVÝ OBVAZ - AROMA KERAMICKÉ DESTIČKY - BIO KOSMETIKA - BIO ROSTLINNÉ OLEJE - DOPLŇKY STRAVY - ÉTERICKÉ OLEJE - EXTRAKTY A KONCENTRÁTY - KNIHY AROMATERAPIE - KOLOIDNÍ STŘÍBRO - KOSMETIKA - PRAKTICKÉ POMŮCKY - ROSTLINNÉ OLEJE

Firma Amj-Prague je společnost, která se od roku 1994 specializuje prodejem potravin pro velkoodběratele. Dovážíme především mražené maso - drůbež, vepřové, hovězí a ryby ze zemí Evropské unie, Severní a Jižní Ameriky, do zemí Afrických států a Východní Evropy.

Alternativní medicína, léčitel: - diagnostika - masáže - produkty čínské a tibetské medicíny - měření energetických drah - energetické působení.