Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Pálenice. Co si kdo sám přiveze, vypálí.

Velkoobchod pro: - gastronomii - pekaře - cukráře. V současné době je distributorem významných potravinářských značek: - Maggi - Nestlé - Dr.Oetker - Nescafé - Orion - Kotányi - a další.

Výroba - cukrářské výrobky Výroba - pekařské výrobky

Náš veškerý cukrářský sortiment si peče sama z osvědčených receptur a hlavně z kvalitních surovin. Hlavním cílem je nabídnout zajímavé výrobky hlavně českou klasiku. Zavážíme malé prodejny v okolí Nýřan. Snažíme se vyjít maximálně vstříc podle Vašich vysněných představ, je zde možnost také tisku fotografie na jedlý papír. Pečeme i veškeré DIA ...

Stavební práce. Rekonstrukce, modernizace: - rodinné domy. Zateplování domů - fasády. Pekárna. Výroba, pečení: - pečivo.

Výroba - cukrářské výrobky Restaurace

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Pěstitelské pálení z dovezeného ovoce a kvasů. Moštování ovoce.

Vinařství Vala. Prodej vína. Degustace. Sklep s ubytováním: Zelnice 69 691 06 Velké Pavlovice.

Vinařství: -výroba vína, prodej, dárková balení, jakostní vína, vína s přívlastkem, ledová, slámová vína. Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice.

Vinařství. Výroba, prodej: -víno, vína -bílá, červená -jakostní, výběrová, odrůdová, kabinet, pozdní sběr. Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice -obhospodařujeme 5 hektarů vinic. Vinný sklep (sklípek): -ochutnávka -100 druhů archivního vína.

Výroba: - pravé valašské koláče - frgále.

Výroba, prodej: - obložené bagety, chlebíčky, mísy a zeleninové saláty.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny.

Výroba. Čokoláda (výhradně belgická) a jiné sladkosti s reklamním potiskem. Čokoláda v privátním balení: - gramáže 4g, 5g, 20g, 35g, 50g, 85g a nejžádanější tabulka 250g - hmota mléčná, hořká, bílá, Extra hořká 70% - čokoládové bonbóny - skořicovo-karamelové biskvity, belgické Lotusky v privátním balení/zakázkový potisk obalu/ - ...

Výroba uzenin a masných výrobků. Prodej masa, uzenin a masných výrobků.

Výroba, distribuce, prodej: -kečupy -majonéza a tatarská omáčka -sirupy -od 10 palet -chipsy.

Výroba - dorty na zakázku - dorty potažené marcipánovou hmotou, čokoládové, bezlepkové - minizákusky - svatební koláčky - vánoční cukroví

Fitness centrum - TRX - power jóga - pilates - jóga pro děti - flowin - flowin pilates - zumba - zumbatomic Poskytování - výživové poradenství

Distribuce - káva DIEMME, MARANELLO italská společnost DIEMME Produkce - káva MR.ALBERTO