Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Výživové poradenství i pro sportovní a redukční výživu, diabetes, celiakii. Odborné přednášky a služby fitness instruktorka. Diagnostika vašeho současného stavu, sestavení jídelníčku a posléze dohled a pravidelné konzultace. Pořádáme lekce zumby.

Maloobchod, prodej: - potraviny - ovoce, zelenina - potravinové doplňky s houbou - REISHI - investiční zlato a investiční stříbro.

Velkoobchod, prodej: - potraviny - drogerie.

Výroba, prodej: -víno, lahvová. -vína jakostní i přívlastková -dodávka do vinoték, restaurací. Vinný sklep- Sadová 645.

Výroba: - elektrotechnické komponenty pro automobilový průmysl - segmentové strojky - ochranné zástěry pro bourače masa - těstoviny Opravy čínských termosek v Brně.

Vinařství, výroba, prodej: -vína, víno, vín -červené, bílé víno -odrůdové, jakostní, přívlastkové -lahvové víno -roční produkce cca 10000 lahví. -pěstování réva vinná, vinice. Vinný sklep, sklípek: -možnost pořádání oslava, narozeniny, večírek, jiné akce -možnost občerstvení -ochutnávka, degustace víno, vína -turistika, ...

Jsme specializovaný E-shop se sportovní výživou. Nabízíme jen ty nejkvalitnější produkty.Proteiny, sacharidy, aminokyseliny, anabolizéry, bcaa, kreatiny, spalovače tuků, kloubní výživu, vitamíny.

Uzenářská výroba. Řeznictví. Uzenářství.

Vinařství, výroba, prodej vína, víno, vín. Lahvové vína: -Rulandské bílé, Aurelius, Muškát moravský André, Frankovka, Modrý Portugal, Rulandské šedé-slámové víno Sudové vína: -bílé-Müller Thurgau, Veltlínské zelené, -červené-Modrý Portugal, Cuveé André, Zweigeltrebe, Frankovka, André.

Dovoz potravinových doplňků ze zahraničí pro jednotlivce i celé rodiny..

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.