Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Prodej, velkoobchod: - zmrzlina - sušené mléko - smetana - sušené zmrzlinové směsi.

Dovoz zboží z Asie. Specializace na sušené plody, olejová semena, textil, sklo a keramiku.

Velkoobchod, maloobchod: -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -cigarety -tabákové výrobky. Prodej, montáž, pokládka: -podlahové krytiny -koberce -PVC, korky -plovoucí podlahy -parkety -obkladové panely -okrasné lišty -garnyže -polystyrenové podhledy a lišty -bytové doplňky (bytový textil, záclony).

Výroba a distribuce: -přírodní koncentrované ovocné šťávy bez chemické konzervace -nabídka džusového servisu pro hotely a gastronomii.

Pekárna. Výroba: - pekárenské a cukrářské výrobky.

Prodej - výživa pro fitness Internetový obchod - výživa pro fitness Dámský fitness - fitness centrum pouze pro ženy Sportovní centrum - skupinová cvičení - FitBox, Pilates, Power joga, SM Systém, kruhový trénink, cvičení pro těhotné

Prodej: - výrobky firmy SCITEC NUTRITION - potravinové doplňky - proteiny

Velkoobchodní prodej hlívy ústřičné.

Velkoobchodem a distribuce čerstvých mléčných potravin, vyžadujících chlazenou přepravu. Logistické a distribuční služby. Dodávky výrobků českých mlékáren a také vlastní značky - Dr. Halíř, Krajanka, Jovomix, Zálesák, Gerard a vybrané české i zahraniční firmy zastupuje výhradně na českém trhu.

Velkoobchod, distribuce: -čerstvé, převážně mléčné potraviny, vyžadující chlazenou přepravu -více než 900 položek katalogu výrobků

Pobočka. Velkoobchod, distribuce: - mléčné výrobky, potraviny.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie.

Prodejní síť ENAPO. Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Velkoobchod,prodej: -alkoholické nápoje -likéry -vína -sekt -káva -zapalovače -nealkoholické nápoje -žvýkačky.

Velkoobchod: -alkoholické nápoje FERNET STOCK, WHISKY STOCK, WHISKY, Balantines, John Walker, Grosier, Grants, Cromwels, Famous Grouse, Jacks Daniel, Jim Beam, Bourbon Medley, Bourbon Country, Chivas Regal, Rum tuzemský, Meruňka, Vodka konzumní nebo Finlandia, Boris Jelcin, Napoleon, Navarre,Duclos, Lordson Dry Gin, Beefeater Gin, Spumante sekt, ...

Velkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.