Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Výroba, prodej, distribuce: - koření a kořenící směsi pro profesionály vlastní značky TRUMF - specializace pro masný průmysl, konzervárenství a gastronomii

Prodej: - alkohol - lihoviny - destiláty - okrasné láhve.

Pálenice Kelč, palírna. Výroba: - alkohol, slivovice.

Výroba, export, prodej: - líh - medicinální líh - denaturovaný líh - kysličník uhličitý - technický líh - úkap, dokap 94% - přiboudlina - obilný líh - melasové výpalky.

Hotel: - ubytování - 10x apartmány (apartmá), 14x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlek - vybavení: sociální zařízení, TV+SAT, telefon s možností přímé volby, apartmány navíc minibary. Stravování: - restaurace - Café restaurant (kavárna), kapacita 110 - 130 míst - letní zahrádka, kapacita 40 míst - 3 salónky pro 25 - 50 osob - ...

Řeznicko-potravinářské potřeby. Výroba: -masné výrobky. Prodej: -koření -oděvy a pomůcky určené k masné velko i malo výrobě.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby

Prodej: - přírodní doplňky stravy - koloidní stříbro - přípravky pro alergiky - přírodní kosmetika - výluhy z pupenů - betaglukany - hubnutí - zdravé opalování - péče o vlasy - alternativní medicína - finclub - finské přírodní preparáty - přírodní antibiotika.

Řeznictví, uzenářství. Prodej: -chlazeného masa a masných výrobků. Kvalitní vakuové balení uzenin, prodej a distribuce.

Internetový obchod, e-shop: - bezlepkové potraviny - zdravá výživy - bylinné produkty firmy Diochi - ekologické drogerie Dedra.

Jsme velkoobchodní společnost se zaměřením zejména na prodej piva klasických pivovarských značek vyrábějících legendární český světlý ležák plzeňského typu.

Pečení dortů na zakázku. Prodej, e-shop: - dortové formy, stojany - nejedle dekorace na dorty - patchwork - pomůcky na pečení - silikonové formy. Tisk na jedlý papír.

Cukrárna v centru města. Cukrářská výroba: - vánoční cukroví - dorty - svatební rauty.

Autodoprava - kamionová vnitrostátní a mezinárodní Velkoobchod - ovoce - zelenina Prodej - zemina - rašelina - substráty

Závod na výrobu a zpracování lihovin. Ruská tradiční vodka je hlavním programem v naši výrobě.

Největší český obchod s pravou vanilkou. Vanilkové lusky Bourbon a Tahitensis v BIO kvalitě za nejlepší ceny na trhu. Zásobujeme domácnosti, kavárny, restaurace i velkoobchody. Individuální podmínky pro velkoodběratele.

Vinotéka Perkmistr. -kvalitní moravská i česká lahvová vína -zahraniční vína -sudová vína -dárková balení -pochutiny k vínu -příjemné prostředí. Degustace.

Výroba, velkoobchodní prodej, distribuce: -lékořicových cukrovinek -dražovaných čokoládových cukrovinek -dražovaných nečokoládových cukrovinek.

Přírodní kosmetika, potravinové dopňky: - pleťová, tělová, solární kosmetika - výživové doplňky - hyaluron na vrásky.

Řeznictví a uzenářství. Výroba, velkoobchod, prodej: -maso -masné výrobky -šunkové a uzenářské speciality.

On-line prodej: -barvy -laky -nářadí -štětce -další potřeby pro dům a zahradu.

Distribuce: -potravinové doplňky nejvyšší kvality z Finska (nápoje, kosmetika, vitamíny, přírodní léčivé prostředky).

Výroba: -mlýnské výrobky -zemědělské mletí, mletí do pekáren.

Vyrábíme a prodáváme paštiky domácí výroby, z masa, jater a koření.