Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Provozovna: -Dubňany – Větrná, po-pá 7-15hod. Vinotéky: -Hodonín, Brněnská 12 -Rohatec, Padělky 4. Vinařství: -sudová a lakovná vína vlastní produkce, jakostní a vína s přívlastkem -řízení degustace -možnost posezení ve sklepě, kapacita 25osob, na požádání zajištění občerstvení.

Dovoz a distribuce cukrovinek z celého světa.

Výroba, distribuce, prodej: -čerstvé lahůdkové zboží, lahůdky -cukrářské výrobky, cukroví. Cateringové služby. -pořádání a zásobování - hostiny, oslavy a společenské akce. Možnost objednávky a rozvozu.

Velkoobchodní prodej: - nápojů s možností rozvozu. Nabídka půjčování chlazení. Provoz pivní pohotovosti.

Výrobce a dodavatel širokého sortimentu pro gastro, velkoobchody a výrobce potravin. V sortimentu naleznete: - koření - zeleninu - směsi koření - želatinu - houby

Jídelna. Výroba: -studené i teplé kuchyně: -strava je připravována v sortimentu pěti druhů jídel a jednoho druhu polévky. Rozvoz jídel do firem v Brně a okolí: -do 80km dle množství -zajišťujeme dovoz stravy do stravovacího zařízení v době, na které se vzájemně dohodneme s odběratelem -výdej obědů i našimi pracovníky u vás na ...

Prodej, distribuce, služby: -potraviny -drogerie -byty, chalupy -kancelářské prostory. Balené potraviny: -rýže -cukr -olej - slunečnicový olej. Prodej, pronájem bytů přímo od majitele.