Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Pobočka. Maloobchod, prodej: - potraviny, smíšené zboží.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Pobočka. COOP supermarket JEŠTĚR. Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Produkty: - nealkoholické nápoje v biokvalitě - biosušenky - exotické nápoje ze zeleného kokosu nebo ibiškový nápoj - bio čaj - horký ibišek se skořicí - výborná italská káva - izotonický nápoj z přírody.

Firma se zabývá obchodní činností v oblasti prodeje zdraví prospěšných výrobků.Její obchodní zástupci zboží prezentují způsobem přímého prodeje na předem dohodnutých přednáškách u zákazníka doma. Výrobky jsou tak nabízeny a předváděny přímo u zákazníka v domácím prostředí, kde se eliminují jakékoliv negativní vlivy a přitom jsou klientovi ...

Služby: - poradenství, semináře zdravotní životní styl.

Patentní přípravky Bylinná léčba představuje základní pilíř systému léčebných metod tradiční čínské medicíny.

Rodinné vinařství, výroba, prodej, distribuce vína, víno, vín. Specializujeme na výrobu vysoce jakostních přívlastkových vín. Červené vína, bílé vína. Rose vína, barikovaná vína, slámová vína. Vínný sklep: -posezení ve vinném sklepě -prohlídka ručně kopaného sklepu -uvedení do degustační místnosti jež je nad sklepem a pojme až 35 osob ...

Zpracování a distribuce mražených potravin. Online prodej.

Prodej, maloobchod: - pekařské, cukrářské výrobky

Obchodní firma zabívající se importem a exportem masa a jatečných zvířat.

Prodej - exotické a tuzemské ovoce a zelenina

Cukrářská výroba - cukroví, zákusky, rolády, řezy - dorty. Kavárna U Kocourka. Restaurace Pod kaštany. Letní provozovny na Plumlovské přehradě.

Bylinné produkty pro každého bez chemie.

Vinotéka. Kemp: Autokemp Allegro Mobil: 731 896 694 E-mail: kemp.alegro@email.cz

Maloobchod: - sportovní potřeby - sportovní textil. Služby: - klasická masáž - myostimulátor - nastřelování naušnic. Prodej: - výživa pro sportovce - bylinky.

Výroba, rozvoz pizzy, pizza v Brně. Minimální objednávka pro rozvoz je 139, -Kč, okrajové části města a mimo město mají stanovenou vyšší částku. Další provozovna Brno - Královo Pole a okolí: Purkyňova 35f Telefon: 539 011 030 Mobil: 773 367 700 brno2@fortys.cz

Výkup, zpracování a prodej zvěřiny Prodej: -vakuově balené a zamražené zvěřinové maso v kvalitní kuchyňské úpravě, dle přání zákazníka s kostí nebo bez kostí.

Zlaté jablko je 100% přírodní ovocná šťáva bez jakýchkoliv chemických příměsí a přídavků cukru. Je pasterována do 70°C. Prodej: -restaurace (svijanské) -pivovar Svijany -Boseň u Mnichova Hradiště (sklad ovoce firmy TYRES KNĚŽMOST, a.s.) -distribuční centrum v Liberci u Zimního stadionu. Balení po 10 kusech, zalitých do ...