Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Výroba: - konzumní alkoholické nápoje - likéry - destiláty, lihoviny - slivovice, vodka. Prodej: - Arménské brandy - kvalitní přírodní destiláty bez přídavku barviv a dochucovacích přísad.

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Pekařská výroba, maloobchod, prodej: chléb, pečivo, potraviny, zákusky, lahůdky, rychlé občerstvení, vína lahvová a stáčená.

Výroba: -cereální potraviny -müsli. Provozovna: -76922 Holešov Palackého 360, areál Dřevopodniku.

Bioprodejna Slunečnice Prodej biopotravin, bezlepkových produktů, bylin, čajů, kosmetiky a biodrogerie

Svačiny až do třídy, čerstvá a kvalitní svačina, v ceně od 10 Kč. Objednávkový systém na internetu, svačinové konto. Vy máte jistotu, dítě samostatnost. Vyrobeno v den konzumace přímo pro vaše dítě moderní technologií.

Vinotéka, prodej, e-shop: - víno, vína

Prodej, e-shop: - alkoholické nápoje - víno - krbové sklo

Velkoobchod, maloobchod: -španělské víno -olivový olej -olivy.

Italské lahůdkářství s širokým výběrem uzenin, sýrů a pochutin ve skle: - olivový olej - víno - pesto - lanýžové máslo.

Palírna. Pěstitelská pálenice. Pálení kvasu.

Ovoce a zelenina on-line. Kompletní dodávky na Váš stůl. Rozvoz ovoce a zeleniny, potraviny v Ostravě. Potraviny on-line. Velkoobchod-maloobchod.

Maloobchod, prodej: -vážené ořechy -sušené ovoce -čaje -dia výrobky -výrobky ze sóji. -bezlepkové výrobky -chladírenské zboží ze sóji (jogurty, salámy, paštiky, sýry, tofu).

Pálenice. Služby: -pěstitelské pálení ovoce. Výroba: - destilované alkoholické nápoje, destiláty, lihoviny, pálenka.

Dodáváme čerstvé ovoce a zeleninu pro restaurace, hotely, závodní a školní jídelny a další provozy veřejného stravování.

Zpracování masa. Průmyslová zóna Černý most.

Dovoz, dodávka duty free zahraniční produkty osobám požívajícím Duty and Tax Free výhod. Obchodní centrum, služby Hevlín: -Travel Free Shop, tel.:515274399 -čerpací stanice AVANTI, tel.: 515274000 .

Největší výrobce trvanlivého pečiva ve střední a východní Evropě.

Maloobchod, prodej smíšené zboží: -průmyslové zboží -domácí potřeby -drogerie, drogistické zboží -papír -hračky. Trafika, prodej, maloobchod: -denní tisk, noviny, časopisy -cigarety, tabák -cukrovinky -nápoje: -nealkoholické-limonády -alkoholické-pivo -příjem sázek, terminál SAZKA. Cykloservis, prodej, servis a opravy: -jízdní ...