Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Cukrářství. Pečeme zakázky na různé oslavy, svatby, narozeniny, křtiny, rozvážíme do cukráren a obchodů. Výroba dortů, zákusků, čajové pečivo.

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin.

Řeznictví a uzenářství Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Distribuce, dovoz, prodej, velkoobchod: - italská káva - čokoláda - čaje Prodej, pronájem a servis - repasované kávovary E-shop - výdejní místo - internetový prodej kávy, čajů, čokolád, porcelánu a dárkových balení. Mostní 138, 760 01 Zlín Mobil: 731 169 802 E-mail: info@kavycaje.cz

Zpracování: - brambory (loupané vakuované, krouhané, vařené) - kořenová zelenina (loupaná, krouhaná) - včetně rozvozu

Dovoz a prodej pravé farmářské rýže . Dováženo z Thajska 100% přírodní. Oblast Isaan v Thajsku je vyhlášena produkcí té nejkvalitnější a nejžádanější voňavé dlouhozrné jasmínové rýže. Fáze setí, růstu, sklizně a následného čištění a leštění rýže je prováděna za přísné kontroly a bez chemických přísad. Pole jsou zavlažovány pouze dešťovou vodou, ...

Maloobchod, prodej: -řeznictví -potraviny.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Pěstitelská pálenice, palírna: -pálení ovocného kvasu. Moštárna.

Maloobchod - drogistické zboží Maloobchod - potraviny - nápoje

Cukrářství, pekařství: -pečení na zakázku: -dorty, koláče, řezy -drobné cukroví -zákusky.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Naše společnost STEINEX a.s. je dodavatelem těch nejkvalitnějších potravinářských výrobků. Naším cílem je udržet trvalý rozvoj dobrého jména Steinhauser a všech značek a výrobků s ním spojených. Přinášíme část světové stravovací kultury až do Vašeho domova. Olivový olej, olivy a další vybrané produkty středomořské stravy. Olivový olej ...

1/ Dodávky gastronomických zařízení, nerez nábytku a vybavení včetně projektu, montáže, zaškolení a servisu. 2/ Provozování restaurací 3/ Výrobna studené kuchyně

Vinařství. Dárkové vína. Etikety, obaly na víno.

Likérka. Výroba, prodej, distribuce: - lihoviny - alkoholické nápoje - jemné dámské likéry s příchutí - několik druhů ochucené vodky připravovaná speciální recepturou - klasický, jemný bylinný likér FERNET TRUL. Sídlo firmy: - U Továren 770/1b 10200 Praha 10 Tel./Fax: 267290556.

Soukromý pivovar. Výroba piva: - pivo vařené ze sladu a žateckého chmele té nejvyšší kvality: - nepasterovaná, nefiltrovaná, kvasnicová, pivní speciály. Restaurace: - česká kuchyně - minutky a masa z grilu. Hudební večery.

Velkoobchod: - koření a potravinářské směsi.

Vinotéka: sudová vína, vybraná lahvová vína moravských vinařů a doplňkového sortimentu.

Dovoz, výroba, distribuce: - bonboniéry, italské potraviny - velikonoční zboží, cukrovinky, alkohol - textil i dětský - zboží z Orientu.