Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Obchod s dárky - dárky - sudová vína

Penzion U Vacků - penzion - pivnice - rodinný pivovar

Pivovar. Prodej piva. Pivo dodáváme v sudech o objemu 15, 30 a 50 litrů, v PET lahvích o objemu 1, 5 litru.

Poradenství v oblasti zdravého životního stylu - hubnutí, kondice, přibrání svalové hmoty, energie

Bufet. Rychlé občerstvení. Maloobchod, prodej: - saláty - chlebíčky - zákusky.

Návrh, výroba, prodej, dodávka cukrovinek a hraček do celého světa, inovativních hraček s cukrovinkou.

Zásobování restaurací a velkoobchodů. Jsme specialisté na čerstvé ovoce a zeleninu. Rozvážíme denně čerstvé ovoce, zeleninu, bylinky, houby a exotické plody pro restaurace, hotely, pizzerie, jídelny. Distribuce probíhá denně chlazenými dodávkami.

Zemědělská výroba. - rodinná farma Bozetice - biokvalita - rostlinná výroba - obilí, zelenina, byliny - živočišná výroba - mléko, maso - slepice, prasata

Velkoobchod - nápoje Velkoobchod - potraviny Maloobchod - potraviny - nápoje Velkoobchod a maloobchod - tabák

Jsme oficiálním dovozcem a distributorem přírodních doplňků stravy s obsahem medu a včelích produktů společnosti Tentorium. Naleznete u nás široký sortiment dražé, bobulových dražé a sirupů s obsahem medu, pylu, propolisu, pergy, mateří kašicky, chlebiny a celé řady bylinných a houbových extraktů.

Maloobchodní prodej - masné výrobky - uzeniny

Obchodní příležitost pro distributory. Prodej, distribuce, poradna pro ozdravné programy a celkovou péči o člověka a jeho tělo: -ojedinělý a účinný program detoxikace, regenerace buněk a harmonizace imunity, vedoucí k celkovému upevnění zdraví -efektivně řeší problémy zažívání, metabolismu, bolesti hlavy apod. -podpora zdraví pomocí čistých ...

Prodej, nákup: -víno, vína. Dovozy vína z EU např. Slovensko, Španělsko, Itálie, Maďarsko tak i ze států mimo EU např. Rumunsko, Moldávie, Makedonie

Prodej alkoholických i nealkoholických nápojů.

Zabýváme se prodejem farmářských potravin, biopotravin a kvalitní uzeniny od malých a středních chovatelů a výrobců. Nabízíme čerstvé mléčné výrobky, sýry a pečivo.

Velkoobchod, prodej, výkup, nákup: -lesní houby, čerstvé, mražené, sušené, sterilizované -lesní ovoce -pěstované houby -bylinné sirupy.

Prodej, e-shop: -chovatelské potřeby.

Maloobchod, velkoobchod: -potraviny.