Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Výroba, rozvoz pizzy, pizza v Brně. Minimální objednávka pro rozvoz je 139, -Kč, okrajové části města a mimo město mají stanovenou vyšší částku. Další provozovna Brno - Královo Pole a okolí: Purkyňova 35f Telefon: 539 011 030 Mobil: 773 367 700 brno2@fortys.cz

Výkup, zpracování a prodej zvěřiny Prodej: -vakuově balené a zamražené zvěřinové maso v kvalitní kuchyňské úpravě, dle přání zákazníka s kostí nebo bez kostí.

Zlaté jablko je 100% přírodní ovocná šťáva bez jakýchkoliv chemických příměsí a přídavků cukru. Je pasterována do 70°C. Prodej: -restaurace (svijanské) -pivovar Svijany -Boseň u Mnichova Hradiště (sklad ovoce firmy TYRES KNĚŽMOST, a.s.) -distribuční centrum v Liberci u Zimního stadionu. Balení po 10 kusech, zalitých do ...

Výroba: - konzumní alkoholické nápoje - likéry - destiláty, lihoviny - slivovice, vodka. Prodej: - Arménské brandy - kvalitní přírodní destiláty bez přídavku barviv a dochucovacích přísad.

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Pekařská výroba, maloobchod, prodej: chléb, pečivo, potraviny, zákusky, lahůdky, rychlé občerstvení, vína lahvová a stáčená.

Výroba: -cereální potraviny -müsli. Provozovna: -76922 Holešov Palackého 360, areál Dřevopodniku.

Bioprodejna Slunečnice Prodej biopotravin, bezlepkových produktů, bylin, čajů, kosmetiky a biodrogerie

Svačiny až do třídy, čerstvá a kvalitní svačina, v ceně od 10 Kč. Objednávkový systém na internetu, svačinové konto. Vy máte jistotu, dítě samostatnost. Vyrobeno v den konzumace přímo pro vaše dítě moderní technologií.

Vinotéka, prodej, e-shop: - víno, vína

Prodej, e-shop: - alkoholické nápoje - víno - krbové sklo

Velkoobchod, maloobchod: -španělské víno -olivový olej -olivy.

Italské lahůdkářství s širokým výběrem uzenin, sýrů a pochutin ve skle: - olivový olej - víno - pesto - lanýžové máslo.

Palírna. Pěstitelská pálenice. Pálení kvasu.

Ovoce a zelenina on-line. Kompletní dodávky na Váš stůl. Rozvoz ovoce a zeleniny, potraviny v Ostravě. Potraviny on-line. Velkoobchod-maloobchod.

Maloobchod, prodej: -vážené ořechy -sušené ovoce -čaje -dia výrobky -výrobky ze sóji. -bezlepkové výrobky -chladírenské zboží ze sóji (jogurty, salámy, paštiky, sýry, tofu).

Pálenice. Služby: -pěstitelské pálení ovoce. Výroba: - destilované alkoholické nápoje, destiláty, lihoviny, pálenka.

Dodáváme čerstvé ovoce a zeleninu pro restaurace, hotely, závodní a školní jídelny a další provozy veřejného stravování.

Zpracování masa. Průmyslová zóna Černý most.

Dovoz, dodávka duty free zahraniční produkty osobám požívajícím Duty and Tax Free výhod. Obchodní centrum, služby Hevlín: -Travel Free Shop, tel.:515274399 -čerpací stanice AVANTI, tel.: 515274000 .