Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Bazar - kávovary - výdejníky vody - nápojové automaty Velkoobchod - balená voda - sirupy - medoviny - limonády Velkoobchod - káva MÄDER Prodej - kávovary - nápojové automaty - výdejníky vodyservis - kávovary Velkoobchod - porcelánový servis na kávu Prodej - úpravny vody a filtry Montáž - úpravny vody a ...

Velkoobchod: - sterilizovaná zelenina - spojovací materiál - krmivo pro psy a kočky.

Vinotéka: - prodej vína - řízené degustace - sudové víno. Vinotéka Jakubík Ratiboř 381, 75621 Po-Čt 10-18 Pá 10-20 So 8-11.

Představujeme Vám prémiové přírodní rostlinné oleje lisované z nejkvalitnějších surovin pouze mechanickými postupy za studena tak, aby byly v produktu zachovány všechny důležité vitamíny, minerální látky a živiny.

E-shop, prodej luxusního alkoholu. Víno, vodka, borovička, ovocné destiláty, rum, whisky, pivní speciality.

Velkoobchod, prodej: -alkoholické nápoje, lihoviny, pivo, víno -nealkoholické, limonády, limonáda, minerálky, minerálka. -pivo sudové, pivo lahvové -potraviny, drogerie -výčepní zařízení, tabákové výrobky.

Cukrářská výroba, cukrářství. Výroba zákusků, zákusek. Malé zákusky na svatby, oslavy, vánoce. Převážně malé zákusky, výroba na zakázku i vánoční, nebo svatební cukroví. Základní sortiment rozšiřujeme až na 20 druhů. Cena se určuje dle druhu a množství kusů. V případě vánočního cukroví příjmáme objednávky do konce října.

Služby: -vinný sklep Velké Pavlovice, degustace vína - prodej vína do rastaurací, velkoobchod, maloobchod -restauracePraha Chodov -vinotéka- Praha Pitkovice, Praha

Velkoobchodní prodej, sklad: - potraviny, potravinářské výrobky - rybí, masové, ovocné, zeleninové konzervy - DIA výrobky (džemy, kompoty, oplatky, výživy, steril. zeleniny) - porcovaný sortiment (džemy, medy, máslo, citrónky, kečupy, hořčice) - koloniální zboží (mouka, cukr, olej, těstoviny, rýže).

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje.

Řeznictví, uzenářství. Prodej: -chlazeného masa a masných výrobků.

Rozvoz nákupů: - potraviny - nápoje - tabák - drogerie - kosmetika - kuchyňské potřeby.

Výroba: - aromatické báze, emulze a koncentráty pro pekařskou a cukrářskou výrobu.

Prodáváme potraviny, nápoje a tabákové výrobky.

Pohostinství Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

COOP-KONZUM. Diskontní velkoobchod potravin. Maloobchod, prodej: -potraviny všeho druhy, polotovary -Fotolab: -fotoaparáty, fotoalba, fotografie -Center gril: -12 hlavních jídel, včetně menu -Knihkupectví SKIPPY -ACNV-náhradní díly na automobily -Naturcentrum: -květiny, aranžování květin -A-Z Hudáková: -papír, hračky, ...

Balení, ditribuce, prodej, výroba, velkoobchod, biomarket: -potravinové doplňky -vitamíny.

Prodej - přípravky na hubnutí Centrum redukce váhy

Vinotéka, vinárna: - sudová vína - kvalitní moravská lahvová vína - sezónně burčák - posezení v příjemném prostředí vinárny (kapacita 70 míst).

Hledáte originální pochoutku na Váš stůl? Máte rádi listové trubičky, plněné bílkovým sněhem? Zabýváme se výrobou a prodejem staroměstských máslových trubiček z listového těsta - “KREMROLÍ”. Díky staré receptuře má výrobek velmi dobré chuťové vlastnosti a dlouhodobou trvanlivost 21 dnů. Výrobek má vlastní certifikát - originální výrobek. ...

Prodej palivového dříví, částečně nachystané dřevo, výřezy 3 a 4m, metrová polena - dub, a buk. Hotová štípaná polínka, jehličnatá, listnatá, manipulační zbytky. Celé surové kmeny, samovýroba. Prodej truhlářského řeziva. Obora Radějov - Obora se navíc nachází v Chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. V oboře lze zde potkat především zvěř ...