Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Maloobchod: - káva, čaj - cukrovinky, pralinky, bonboniéry - nápoje - delikatesy - dárkové balíčky, koše.

Výroba, prodej, bary: - bubble tea - základem je kvalitní černý nebo zelený čaj, dále se do čaje dodávají dle typu nápoje a chutě voda, příchutě, sirupy, hnědý cukr, fruktosa, ovocná složka, mléko. Na závěr přidáváte do nápoje tapiokové perly, ovocné perly nebo želé různých příchutí, které zvýrazňují chuť a dělají nápoj jedinečný a velmi ...

Zabýváme se výhradně: - dovozem čerstvého ovoce a zeleniny - pro obchodní řetězce i pro klasické velkoobchody. Cílem a filosofií je co nejlepší servis - kvalita a cena pro zákazníky a co nejširší nabídka produktů a typů balení.

Koření a směsi pro masnou výrobu a gastronomii.

Maloobchod - smíšené zboží.

Velkoobchod: -ovoce -zelenina. Autodoprava nákladní CZ, EU Gastro provoz: rozvoz obědů po Šternberku, Olomouci a okolí.

Cukrárna. Prodej, výroba: -zákusky -cukrovinky -zmrzlina.

Cukrárny. Výroba, prodej: -zmrzliny, zákusků, cukrovinek, dortů, svátečního cukroví.

Prodej chlazených a mražených potravin.

Královský pivovar Krušovice patří mezi nejstarší pivovary v Čechách s tradicí vaření piva od roku 1581.

Potravinářská výroba, prodej: -bramborové lupínky, brambůrky smažené, chips(lupínků, brambůrků, chipsi) -v různých příchutích -nejprodávanější jsou slané, česnekové, slaninové. Strážnické brambůrky solené. Strážnické brambůrky česnekové. Strážnické brambůrky slaninové. Moravské brambůrky k dobrému pití solené. Moravské brambůrky k dobrému ...

Pivovarský dvůr Lipan: -pivovar -pěstitelská pálenice -penzion -restaurace -školící prostory.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -cukrářské, pekařské výrobky -lahůdky.

Výroba a prodej: pekárna -cukrárna -běžné pečivo -jemné pečivo -cca 50 druhů zákusků -e-shop.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - bulharského vína - lahvové víno z Bulharska - potraviny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -drogerie -prací prášek, prášky, gely Ariel, Persil, WeisserRiese, Sentimat -vyrobeny firmami P&G Austria, Henkel Austria -aviváž -pasta na zuby -prášky do myčky, Calgonit -čokoláda -káva Columbia Caffee 500g -Bensdorp čokolády -banánky v čokoládě -čokoláda na vaření cappuccino, ...

Nejlevnější prodej značkové zrnkové kávy: - illy - Lavazza - Lamborghini - Musetti - Dalmayr - Bristot - jiné. Dále nabízíme široký výběr kvetoucích čajů a horkých čokolád. Káva, Cafe, Kafe, Espresso, Kávovary, POD, Mlýnky

Vyrábíme dorty, minidezerty a zákusky. Speciální dorty. Vždy čerstvé dorty. Svatební dorty, narozeninové dorty, dětské dorty, erotické dorty a mnoho dalších.

Prodej: - maso - uzeniny. Tepelně opracované masné výrobky: - měkké salámy - polosuché salámy - játrové výrobky - sádlo. Trvanlivé tepelně opracované masné výrobky.

Chráněná pracovní dílna. Výroba: - teplá a studená kuchyně: - lahůdky, chlebíčky, saláty, aspiky, pomazánky, obložené mísy. Cateringové služby: - zajištění občerstvení na rauty, bankety, recepce, gala večeře, pikniky.