Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Internetový prodej - přírodní kosmetika - potravinové dolpňky - doplňky stravy - bezlepkové potraviny - dětská výživa - čaje - potravinové dolpňky - doplňky stravy - bezlepkové potraviny - přírodní kosmetika - malá zdravotnická technika. Masáže do domu Poradenské služby pro zdravý životní styl

Velkoobchodní a maloobchodní prodej: - alkoholických i nealkoholických nápojů - tabákových výrobků - cigarety, doutníky.

Společnost BioPol GN se zabývá dovozem, distribucí i výrobou vysoce kvalitních doplňků stravy produktové značky Barny’s, které splňují ty nejnáročnější požadavky našich klientů. Produkty: - klouby a pohybový aparát - imunita a regenerace organismu - přípravky aloe vera - ACTIValoe™ - srdce a cévy - spánek a bolesti hlavy - péče o ...

Firma dodává mraženou: - drůbež - maso - zeleninu do hotelů, restaurací a prodejen potravin.

Řeznictví, uzenářství. Výroba, prodej: - maso - kuřecí, vepřové, uzené - masné výrobky, uzeniny.

Profesionálně se zabýváme wellness. Prodej, poradenství: - značkové produkty společnosti Herbalife, máme výborné výsledky jak u klientů, tak poradců které práci učíme.

Pražírna kávy. Výroba a prodej kávy.

Maloobchod, prodej: - potraviny, potravinářské zboží: - pečivo, ovoce a zelenina, kečupy, čaj, káva - ryby, drůbež - drogistické zboží.

Pekařství, cukrářství. Pekárna s nabídkou klasického pečiva: - chleba - slané pečivo - rohlíky, housky, pletýnky - sladké pečivo - koláče, koblihy.

Portál Jednoduše zdraví poskytuje informace o zdraví, jak se uzdravit, co je možné pro sebe a své zdraví udělat. Naleznete u nás širokou škálu BIO-výrobků, éterické oleje, ionizátory vody, různé nástroje a dovednosti jak uzdravit sebe a své okolí.

Výroba, zpracování, prodej: - čerstvé mléko.

Dovoz, distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej: - cukrovinky - bonbóny - lízátka - žvýkačky - želé - pendreky - pásky kyselé - komprimáty - hračky s cukrovinkou - marshmallow - nanuky - oplatky.

Řeznictví a uzenářství Masná výroba, prodej: - domácí uzeniny, masné výrobky: - salámy, párky, špekáčky a klobásy - speciality - uzená selátka, uzené kýty nebo krůty. Zpracování, prodej: - vepřové a hovězí výsekové maso z českých chovů - kuřecího a krůtího chlazeného masa - chlazení králíci.

Distribuce do prodejen, obchodů, velkoobchod, maloobchod, prodej: - alkoholické a nealkoholické nápoje - cukrovinky - tabákové výrobky.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - oblečení a další tematické předměty pro fanoušky kulturistiky a fitness. - trička, mikiny, tílka, trička, šortky, čepice - dámské, pánské - fitness výživové doplňky, výživa. Možnost dodání vlastního návrhu pro oblečení.

Prodej, eshop: -výrobce a distributor moravských a zahraničních vín, dárkových kazet, pískovaných lahví a sommelierských doplňků -ochutnávky a prezentace vín. Vinotéka "Víno Hruška" Tř. 2.Května 2385, Zlín 76001 tel.:775785080.