Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
-Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba a opravy čalounických výrobků

Maloobchod - ochranné pomůcky pro včelaře - rukavice - kloubouky - masky - obleky Maloobchod - svíčky, kosmetika včelařské potřeby Velkoobchod - svíčky, kosmetika (včelařské potřeby) Velkoobchod - medovina - med Maloobchod - medovina - med Internetový obchod ...

Vinařství, pěstování réva vinná, vinice.

Vinný sklep, sklípek. -stylové posezení s krbem -kapacita 50 osob -výroba, prodej vína, víno, vín -degustace, ochutnávka, košt cca 14 vzorků vína, víno s odborným výkladem -vína sudová, lahvová, jakostní, přívlastková, archivní, -prohlídka vinný sklep, technologie výroby vína, víno a vinohradu -zajištění ubytování -studená, ...

Nabízíme potraviny, koření, nápoje a jiné produkty z dálného východu. Navíc také bambusový nábytek, vietnamské oděvy a prodejní galerie v prostorách prodejny. Máme ESHOP zboží tak můžete vyzvednout na výdejním místě nebo Vám ho můžeme poslat poštou.

Zemědělské obchodní družstvo. Živočišná výroba, chov, velkochov: - krůty, krocani - černostrakatého holštýnského skotu, hovězího dobytka. Rostlinná výroba: - tržní plodiny. Zpracování krůtího, drůbežího masa. Velkoobchod, maloobchod: - drůbeže - masné speciality z drůbežího masa.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - koření, kořenící směsi - sojové a ochucovací omáčky - tekuté koření - čínské víno, octy na vaření - česnek - tekutý, mletý, pasta - kokosový krém, kokosové mléko - jalapěno a chilpotle papričky Nacho a Red z Mexika - exotické druhy rýže - čaje - černé, zelené, bylinné - byliny - houby - ...

Velkoobchod: -potraviny. Maloobchodní jednotky: -Nové Město nad Metují, 54901, Komenského 23, telefon 491470433 -Nové město nad Metují, 54901 Žižkovo náměstí 70, telefon 491470413 -Náchod, 54701, T.G. Masaryka 56-57, -Červený Kostelec, 54941, Koubovka 387, telefon 491463317 -Česká Skalice, 55203, Malá Skalice 168, ...

Pobočka. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Výrobní závod Modřice. Moderní linka a porcovna na zpracování kuřat s vysokokapacitním vychlazovacím tunelem. Výroba, zpracování: -chlazená, zmrazená celá kuřata, dělené maso, masné polotovary. Masná výroba: - párky, klobásy - šunka, měkké salámy.

Veterinárně kontrolované chovy drůbeže. Zpracování drůbeže. Distribuce: - výrobky divize zpracování drůbeže, z nichž většina nese značku Vodňanské kuře: - celá kuřata s droby i bez drobů - kuřecí prsa a stehna, prsní a stehenní řízky, kuřecí křídla, čtvrtky, polévková směs, krky, žaludky, srdce, játra - kachny, mladá ...

Pěstitelské pálení: -ovocný lihovar.

Maloobchod, prodej: - chlazená, mražená drůbež - chlazená, mražená zelenina.

Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny, potraviny. Webové stránky v rekonstrukci.

Distribuce Přírodní Pramenité vody v 18, 9 litrových barelech. Prodej doplňkového sortimentu, Aquamaty, káva, čaj a další.

Dovoz, import, maloobchodní prodej a distribuce: - výjimečných rakouských, jihoafrických, francouzských, kanadských, německých, australských a italských vín z různých vinařských regionů. VINOTÉKA DOBRÁ NÁLADA: - Praha 2 - Nové Město, Gorazdova 1994/9 pr.doba: po-pá 11-19, ne 16-19 tel.: 777366903.

VINOTÉKA DOBRÁ NÁLADA. Maloobchod, prodej: - rakouská, jihoafrická, francouzská, kanadská, německá, australská a italská vína z různých vinařských regionů.

Služby, prodej: -prodej vína -prodej sektů -lahvování -degoržování. Sídlo firmy Spojovací 596 Tuchlovice, 273 02.

Služby, prodej: -prodej vína -prodej sektů -lahvování -degoržování. Sídlo firmy Spojovací 596 Tuchlovice, 273 02.

Vinařství -vína, víno, vín. Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice.