Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Služby: - návrh a vybudování na míru do Vašich prostor aktivní vinný sklep - vybavíme sklep systémem úložných prostorů na víno, klimatizací, nábytkem - nabízíme domácí vinotéky, regály, police, stojany pro uskladnění nebo vystavení vína - nabízíme kvalitní vína, která běžně nenakoupíte.

Řeznictví a uzenářství. Výroba, prodej: - uzeniny, uzenářské výrobky.

Pekařství, pekárna. Výroba, prodej: - pekařské výrobky, pečivo - slaného i sladkého pečiva.

Kupteonline.cz: - široká nabídka téměř 10.000 položek - hračky a hry, dětské potřeby, knihy, parfémy a kosmetika, přírodní a BIO produkty, sprotovní hry a hračky či gadgets - originální dárky. Internetový obchod Budme-zdravi.cz se specializuje na několik velkých oblastí – zdraví, krása, hubnutí a fitness a elektronika. Výdejní místo ...

Maloobchod, prodej: - ovoce a zelenina - pečivo - mléčné výrobky - uzeniny - lahůdky - nealkoholické i alkoholické nápoje - drogistické zboží.

Rodinné vinařství, výroba, prodej, distribuce vína, víno, vín. Výroba je založena na produkci hroznů z vlastních vinic. Výroba kvalitní odrůdové vína. Pěstování vinice, réva vinná. Bílé, červené vína. Odrůdová jakostní s přívlastkem.

Vinařství, výroba, prodej vína. Nabízíme bílé víno Rulandské šedé, Veltlínské zelené, Sauvignon, Chardonnay, Tramín červený, Pálava. Červené víno - Modrý Portugal, Cabernet Moravia, Zweigeltrebe, Dornfelder a Merlot. Celkem nabízíme 12 druhů vín. Dárková balení vín. Degustace vín.

Internetový obchod - potravinové doplňky - balzámy, krémy, gely, ... - přípravky pro zdraví.

Velkoobchodní prodej: - tabákové výrobky a doplňky - alkoholické i nealkoholické nápoje - káva - papírenské zboží - slané výrobky - cukrovinky.

Pěstitelská moštárna. Moštování, výroba, prodej: - moštu - ovocné mošty z Vašeho ovoce. Zprostředkujeme prodej ovoce od okolních sadařů. Servis pro okolní sadaře a pěstitele ovoce.

Výroba a vývoj: - doplňků výživy - funkčních potravin - fortifikovaných potravin. Internetový obchod, e-shop, eshop: - kvalitní doplňková výživa - funkční potraviny. Fortifikované potraviny jsou potraviny obohacené o některou výživovou složku, kterou ztratily v důsledku technologického procesu, např. o některé ...

Hostinská činnost - cukrárna: - káva, mléčné koktejly - svatební koláčky, minizákusky Výroba na zakázku: - jedlé fotografie - dorty. K dispozici je Wifi připojení, dětský koutek či venkovní posezení.

Řeznictví, uzenářství. Výroba: - uzeniny a masné výrobky. Zpracování masa.

Internetový prodej, e-shop, prodej léčiv. -aromaterapie -gemmoterapie -čaje, káva, koření -potravní doplňky -kosmetika -masážní prostředky.

Prodejna v síti HRUŠKA. Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny, ovoce, zelenina - drogerie, drogistické zboží - spotřební zboží - tabákové výrobky - sezónní dekorativní předměty, oblečení, hračky či kuchyňské potřeby.

Zajišťujeme distribuci kvalitních potravin z našich farem ke spotřebitelům.

Pěstování a prodej vín. Zemědělská výroba.

Řeznictví a uzenářství. Prodej krůtího a drůbežího masa a masných výrobků.

Vinohradnictví, vinařství: -jakostní a přívlastkové víno -Müller Thurgau -Veltlínské zelené -Rulandské modré -Dornfelder -Modrý Portugal -Frankovka -Hibernal