Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Vývoj, příprava, testování, výroba kosmetických, farmaceutických výrobků a potravinových doplňků.

Prodej: - nápoje - potraviny - drogerie.

Prodej JUT hovězího ve čtvrtích a vepřového v půlkách, popř, . selata na rošt.

Eshop, internetový obchod se zdravou výživou: - biopotraviny - bio víno - bio koření - živá strava - netoxická drogerie.

Výroba: - přírodní a umělá sladidla.

Prodej a rozvoz - balená voda ŠUMAVSKÝ PRAMEN Prodej - stáčecí přístroje Aquamaty včetně příslušenství

Velkoobchod - horké čokolády - frappé - horké krémy - ledové čokolády

Obchod s olejem a margaríny. Poradenství pro oblast střední Asie.

Prodej: -keramika, sklo, vitráže -dřevěné hračky a doplňky -obrázky -polštáře, deky -zvířátka -medvídci "Starých časů" -mýdla -čaje -vonné oleje

Maloobchod, prodej: -přírodní ovocná, bylinná a glycerinová mýdla -točená keramika -porcelán našich babiček Leander 1946 -ručně modelované a foukané sklo -medvídci starých časů - RUSS England -obrázky Ivy Hüttnerové, Emmy Srncové -borovička, vodka, rum a slivovička Bolka polívky -čaje speciální i pro každodenní užívání ...

Výroba, export, import, velkoobchod, prodej, distribuce: -výrobky Bohemia, Chio, Wolf a Pom-Bär -bramborové lupínky -brambůrky, chipsy -křupavé výrobky z brambor, obilí a ořechů -slané pečivo (tyčinky) -oříšky -popcorn.

Výroba, prodej, velkoobchod import (dovoz), export (vývoz): -smažené bramborové lupínky (brambůrky, křupky...) -různé křupavé výrobky z brambor, obilí ořechů (müsli tyčinky, směsi atd zdravá výživa - bio*). Sídlo firmy: -Praha, Novodvorská 994, tel.: 241491362, 24713247.

Výroba a prodej: -pochutiny z brambor -smažené bramborové lupínky -slané tyčinky -arašídy. Dceřiná společnost: -SEVESA a.s. Pacov 39501, Starodvorská 352 tel.:565442485;777175167 fax.:565442666 email:sevesa@atlas.cz Url:www.sadba.cz -konzumní brambory -sadbové bramobory.

Distribuční centrum, velkoobchod: - bramborové lupínky Chio, Bohemia, Canto - oříšky

Distribuce výrobků: - bramborové lupínky, slané pečivo, oříšky, popcorn - Bohemia, Chio, Wolf, Pom-Bär.

Oblastní sklad. Prodej,distribuce: -pochutiny z brambor: -smažené lupínky CHIO CHIPS.

Prodej - přírodní kosmetika - PLEVA medová kosmetika, SALUS, MRTVÉ MOŘE - čakrové svíčky Prodej - drahé kameny - šperky Prodej - medovina, bylinkové sirupy, babiččiny čaje, himalájská sůl Prodej - solné lampy Prodej - naturální superprémiová krmiva ARDEN GRANGE, BELCANDO, FIRST MATE, ...

Hypermarket INTERSPAR. Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Hypermarket. Maloobchod, prodej: - potraviny - ovoce, zelenina - maso, uzeniny - drogerie - sklo, porcelán - textil, oděvy - domácí elektrospotřebiče - audio, video technika, elektronika - autodoplňky. Vlastní pekařská výroba. Výroba, prodej: - čerstvé pečivo. Bufet, občerstvení. Sídlo firmy: - Nákupní 389/1, Praha 10.