Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej smíšeného zboží.

-Maloobchod použitým zbožím -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Zprostředkování obchodu a služeb

Výroba, prodej: - ovocné džemy - zeleninové pomazánky.

Včelí farma Rokytník Nabídka medu ve sklenicích: - Rokytnický med lesní květový - Rokytnický med luční - pastovaný - Rokytnický med malinový - Rokytnický med lipový - Rokytnický med javorový - Rokytnický med pohankový Nabídka plemenného materiálu

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Prodej: - smíšené zboží - tabákové výrobky - nápoje.

Prodej: -esence -ochucovací pasty -krémy -polevy -pomůcky pro cukráře. E-SHOP.

Prodej, eshop - čistě přírodní bylinné doplňky stravy.

Výroba: -ovocné destiláty -pěstitelská pálenice.

Horňácký Šenk Provozujeme soukromý pivovar se zahrádkou a ochutnávkou různých značek piva. Wifi.

Prodej - pekařské výrobky Výroba - pekařské výrobky

Pekařství. Výroba: -pečivo běžné -pečivo celozrnné -pečivo ke slavnostním příležitostem -trvanlivé pečivo -preclíky.

Pražírna. Prodej, E-shop: - pražená káva (káva upražená max. 24 hodin před expedicí). Prodej, servis: - zmrzlinové stroje.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Společnost MOŠTÍK se zabývá distribucí kvalitních moštů a nektarů jak do maloobchodní sítě, tak i ke koncovým zákazníkům. Sortiment zahrnuje celou řadu kvalitních produktů od Českých dodavatelů. Naším prvotním cílem je spokojenost zákazníka, který obdrží výborný produkt neobsahující žádné chem. látky, “ečka“ či konzervanty. Naše produkty jsou ...

Výroba domácích marmelád a džemů

Maloobchod,prodej: -potraviny -nápoje -drogerie -uzeniny -ovoce,zelenina -cukrářské zboží -krmivo pro drobná a domácí zvířata.

Řeznictví a uzenářství.

Řeznictví a uzenářství.