Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Prodej: - smíšené zboží - tabákové výrobky - nápoje.

Prodej: -esence -ochucovací pasty -krémy -polevy -pomůcky pro cukráře. E-SHOP.

Prodej, eshop - čistě přírodní bylinné doplňky stravy.

Výroba: -ovocné destiláty -pěstitelská pálenice.

Horňácký Šenk Provozujeme soukromý pivovar se zahrádkou a ochutnávkou různých značek piva. Wifi.

Prodej - pekařské výrobky Výroba - pekařské výrobky

Pekařství. Výroba: -pečivo běžné -pečivo celozrnné -pečivo ke slavnostním příležitostem -trvanlivé pečivo -preclíky.

Pražírna. Prodej, E-shop: - pražená káva (káva upražená max. 24 hodin před expedicí). Prodej, servis: - zmrzlinové stroje.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Společnost MOŠTÍK se zabývá distribucí kvalitních moštů a nektarů jak do maloobchodní sítě, tak i ke koncovým zákazníkům. Sortiment zahrnuje celou řadu kvalitních produktů od Českých dodavatelů. Naším prvotním cílem je spokojenost zákazníka, který obdrží výborný produkt neobsahující žádné chem. látky, “ečka“ či konzervanty. Naše produkty jsou ...

Výroba domácích marmelád a džemů

Maloobchod,prodej: -potraviny -nápoje -drogerie -uzeniny -ovoce,zelenina -cukrářské zboží -krmivo pro drobná a domácí zvířata.

Řeznictví a uzenářství.

Řeznictví a uzenářství.

Prodej: -pivotéka -vinotéka -delikatesy.

Vinařství a pálenice. Prodej: -pálenky -víno.

Vinný sklep pro 50 osob, ul. Cihlářská, Lednice degustace vína ve sklepě, posezení s občerstvením, teplá i studená kuchyně, vinný sklípek -večírky, firemní akce, oslavy Prodej lahvového vína, burčáku Vinařství, dárkové balení vína, firemní víno Možnost zprostředkování kontaktu na ubytování, průvodcovská činnost- Anglicky, německy, ...

Vinařství. -vína, víno, vín Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování révy vinné, vinice. -sklep, sklípek