Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej: - smíšené zboží. Čistírna - prádelna.

Prodej: - ovoce a zeleniny - květiny.

Fitcentrum: -posilovna -fitness -kulturistika -kondiční cvičení -masáže. Maloobchod, prodej: -posilující proteinové nápoje pro sportovce, kulturisty. Zprostředkování: -vybavení fitcenter. Výkup: -letní ovoce.

Cukrárna. Malobchod, prodej: -zákusky -koktejly -poháry -zmrzlina.

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Výroba, prodej: -masné výrobky.

Jablonecká pražírna kávy. Výroba vlastních espreso směsí Ferrara, Miramare a Portofino. Internetový prodej kávovarů, mlýnků a příslušenství pro profesionální a domácí přípravu kávy.

Zpracování účetní a daňové evidence pro fyzické osoby a menší firmy včetně daňových přiznání Rozvoz a prodej - pramenitá voda ROSANA i menší barely o objemu 10l

Maloobchod, prodej: -potraviny. Smíšené potraviny.

Prodej - drogerie Prodej - potraviny

Prodej - smíšené zboží

Prodej - lahůdky z ryb a sýrů Výroba - lahůdky z ryb a sýrů

Velkoobchod, prodej, distribuce: -cukrovinek -hračky s cukrovinkou -lízátka -pendreky -želé -žvýkačky -další sortiment. E-shop, internetový prodej: -cukrovinky -parfémy - ESSENS, FM GROUP -dárkového zboží - dámské, pánské, pro děti.

Zdravá výživa, krabičkoví dieta.

Maloobchod, prodej smíšeného zboží: - potraviny: - široká nabídka pečiva, ovoce, zeleniny, trvanlivých výrobků, mražené potraviny - základní drogistické zboží .

Prodej potravinových doplňků Prodej - léčivé rostliny a přípravky - přírodní produkty - regenerační přípravky - přípravky z léčivých rostlin

Vinařství DVOŘÁČEK LTM, s.r.o. (Lubomír, Tomáš, Martina) je malou rodinnou firmou, zabývajícím se pěstováním vinné révy a výrobou kvalitního vína několik desetiletí. Naše firma se zaměřuje na výrobu vysoce jakostních, přírodních moravských vín. Nejen při samotné výrobě vína, ale i při pěstování hroznů dodržujeme přísná pravidla a ...

Prodej: - káva - nápojové automaty - kávovary.

Prodej, velkoobchod: - rostlinný olej (řepkový, slunečnicový, palmový, lněný, sezamový, olej z jathropy).

Prodej - aromaterapeutická kosmetika NOBILIS TILIA, SALUS Prodej - dekorativní a užitková keramika Prodej - čaje - káva - koření - vína - rostlinné oleje Prodej - elektrické lampy - aromalampy - voskové dekoraticní svíce Aromaterapie Holistické aromaterapeutické masáže