Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - potraviny, pečivo - tabákové výrobky, cigarety - alkoholické nápoje.

Cukrářství DORTÍK. Pekařství, cukrářství. Svatební, narozeninové, dezertní a ostatní dorty. Svatební zákusky, koláčky, mini zákusky a ostatní cukroví. Ostatní cukrářské výrobky.

CASH and CARRY. Distribuce, rozvoz, velkoobchodní prodej: -nápoje alkoholické: -pivo - plechovkové, lahvové, sudové. Zastoupení PILSNER URQUELL, GAMBRINUS, RADEGAST, VELKOPOPOVICKÝ KOZEL. Zapůjčení, pronájem: - pípy - výčepního zařízení - chladícího zařízení.

Velkoobchod zabývající se distribucí rostlinných olejů, nealko nápojů, piva, pochutin, použitých jedlých olejů a čistících prostředků pro gastronomické provozovny.

Distribuce - kukuřičné výrobky, cukrovinky, prodej kukuřičné výrobky, cukrovinky.

Prodej - kávovary. Pronájem - byty. Údržba - nemovitosti. E-shop - kávovary - kapsle s kávou a ostatními nápoji - zrnková káva Dovoz a distribuce - obklady a dlažby Prodej - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje.

Výroba a distribuce: - mražené, chlazené a čerstvé potraviny.

Mrazírenská výroba-služby. Skladování mrazírenských výrobků.

Lékárna. Maloobchod, prodej. - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - homeopatika - ortopedické pomůcky - léčebná kosmetika, dermokosmetika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní obuv - dětská výživa.

Výroba, velkoobchod: -dárková a užitková keramika - kočky, sluníčka, kasy, aromalampy, sovy, ryby, závěsy, dekorace, květináče -krámek Domácí štěstí https://www.facebook.com/KramekDomacistesti -vinotéka 83 -Poctivá vína https://www.facebook.com/vinoteka83 -e-shop s keramikou http://www.keramika-andreas.cz/

-Výroba plastových a pryžových výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Velkoobchod a maloobchod, internetový prodej, eshop, eshop: - cukrářské potřeby, potřeby pro cukráře. - gelové barvy Wilton - vypichovače - vykrajovátka - dortové formy - písmena, čísla - figurky - gelová razítka - jedlý papír - karty, nože, kleště klimpovací - marcipánové ozdoby, figurky - modelovací ...

Velkoobchod - mlékárenské výrobky.

údržba všeho druhu - rekonstrukce koupelen - montáž vody, kanalizace, plynu a topení - práce spojené s bytem a domem - pomoc v domácnosti - výroba studené kuchyně

Lékárna. Maloobchod, prodej. - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - homeopatika - léčebná kosmetika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní obuv - dětská výživa.

Oficiální dovozce a distributor kávy, kapslí a automatů Lavazza. Prodáváme kávovary Jura, La Pavoni a kapsle Lavazza blue a Lavazza espresso point včetně servisu po ČR. Provozujeme e-shop s kávou, kávovary a nápojové směsi.

Vinotéka ADINA, prodej a e-shop - domácí i zahraniční vína - vína - destiláty - medovina - hroznové šťávy - sklenice - karafy - vinařské potřeby - delikatesy

Vinotéka - vinařské potřeby - destiláty - medovina - hroznové šťávy - vína - včelí med

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - ovoce a zelenina - z tuzemska i dovozu: - jablka, banány, pomeranče a další - rajčata, paprika, salátové okurky, cibule, brambory, mrkev.

Velkoobchodní prodej: - asijské potraviny - asijské polotovary a zavařeniny.