Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Distribuce - zdravá výživa Distribuce - sušené ovoce - suché plody - cukrovinky Dovoz - sušené ovoce - suché plody - cukrovinky - zdravá výživa

Cukrárna Karamel Výroba: - zákusky - zmrzlina - dorty svatební i slavnostní - marcipánové figurky, ozdoby na dorty - cukroví - drobné slavnostní cukroví - cukroví bez chemických konzervantů. Praktická výuka učňů v oboru cukrář. Ocenění: držitel ocenění Agrární komory ČR v kategorii Cukrářské výrobky, 2013 – Regionální ...

Vinotéka. Prodej: - kompletní sortiment vína - celkem více než 40 druhů vína: - sudové, jakostní, přívlastkové i archivní víno.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - dětská výživa.

Lékárna. Maloobchod, prodej. - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - homeopatika - léčebná kosmetika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní obuv - dětská výživa.

Lékárna. Maloobchod, prodej. - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - homeopatika - léčebná kosmetika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní obuv - dětská výživa.

Distribuce - makedonská vína Vinotéka Dovoz - makedonská vína

Řeznictví a uzenářství. Prodej: - maso - uzeniny.

Maloobchod, prodej: - potraviny, smíšené zboží.

Vinařství: - 100 letá tradice pěstování révy vinné a výroby vína - 150ha vinic. Ve vinicích je uplatňován, k přírodě šetrný, systém integrované produkce hroznů. Hektarový výnos je silně omezen s důrazem na prvotřídní kvalitu hroznů. Vína pak pravidelně dosahují přívlastkové kategorie a jsou určena především do gastronomie a ...

Plnění révových vín do krabicových obalů.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Vinařství. Výroba, prodej. - bio víno, přívlastková vína lahvová: - bílé víno - Chardonay, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Ryzlink rýnský, Sauvignon, Tramín červený, Veltlínské zelené - červené víno - Rulandské modré, Zweigeltrebe, Frankovka, Svatovavřinecké.

Pěstitelská pálenice, palírna, ovocný lihovar. Výroba, úprava: - lihoviny, ovocné destiláty z vlastního kvasu.

Majitel sítě firem ve východočeském kraji, jež se zabývají: -veřejným stravováním -školním stravováním -závodním stravováním -dalšími obory zahrnující restaurační služby pro volný čas nebo služby pořádané při zvláštních příležitostech. Catering. Vlastní počítačové a pokladní systémy.

Naše pojízdná prodejna přijíždí denně s nabídkou čerstvého pečiva až do vaší vesnice.

Videopůjčovna, půjčovna: - DVD a Blu-ray, přes 2000 titulů. Internetová kavárna - INTERNET CAFÉ: - k dispozici je 12 počítačů - hraní her na počítači. Prodej: - nové počítače - počítačové komponenty - CD a DVD - mobilní telefony a příslušenství. Sazka on-line. Vinotéka. Maloobchod, prodej: - stáčených moravských vín, ...